TAK FOR I ÅR !
VI SES I 2023
TAK FOR I ÅR !
TILMELD HOLD

Forældretilbud

Forældre og familier til deltagere ved Kronborg Cup er meget velkommen!

Hvert år tager rigtig mange forældre og familier med til Kronborg Cup. Det er med stor glæde, at så mange følger holdene på sidelinjen og skaber god stemning til kampene. Derfor tilbyder vi i år forældretilbud med overnatning til fordelagtige priser for Kronborg Cup tilskuere, så det er muligt at følge holdet tæt hele weekenden. Som tilskuer til Kronborg cup tilbyder vi overnatning på hotel i smukke omgivelser. 

Hotelovernatning er en oplagt mulighed for forældre og familie, der vil følge børnene under Kronborg Cup og holde weekend i skønne Helsingør. For forældre og familie er der følgende muligheder:

Konventum/Højstrupgård

Konventum tilbyder overnatning til særpris under Kronborg Cup. 

Nyd et ophold i skønne omgivelser, mens ungerne spiller fodbold.

På Konventum er mulighederne mange for både kulturelle oplevelser, motion eller ren afslapning i nærheden af skov og strand.

Priser & booking

Priser pr. nat inkl. morgenbuffet: 

Enkeltværelse: DKK 795,-
Dobbelt eller twin-værelse: DKK 1.095,-


Booking af værelser sker direkte til Konventum på mail booking@konventum.dk - bemærk Kronborg Cup. 

Om Konventum

Konventum er et moderne konference- og kursuscenter, beliggende ud til Øresund og kun 2 km. fra Helsingørs charmerende bycentrum. Den naturskønne beliggenhed ud til Øresund og tæt på Helsingør by gør Konventum til et oplagt turistmål for mange.

Konventum ligger lige ved Helsingør Idrætspark, og de 8 anlæg er inden for en radius af 2-15 min. kørsel. Du kan læse mere om Konventum på deres hjemmeside her.

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel tilbyder overnatning til særpris

Marienlyst Strandhotel oplever stor efterspørgsel i denne periode.

Kronborg Cup har dog lavet en specielaftale om reservering af værelser til Kronborg Cup forældre.​

Priser & booking

Booking af værelser på Marienlyst Strandhotel sker direkte på hotellets hjemmeside, hvor der gives 15% rabat på deres pakker ved brug af rabatkoden KRONBORG.

Om Marienlyst

I spa-afdelingen tilbydes bl.a. varmebassiner, boblebade, strandsauna med direkte adgang til sund dyp i Øresund, saltterapi, yogahold, fitness, lounge områder, udsigtsterrasser og hyggelig spa café. 

Ønsker man at bestille behandlinger kan disse tilkøbes såfremt, der er plads på hjemmesiden. 

For priser og åbningstider se venligst http://www.marienlyst.dk/da/spa/ - vi gør opmærksom på, at Marienlyst Strandspa har en aldersgrænse på minimum 16 år. 

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard har overnatning til særpris

Comwell Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer. Hotellets lækre spa-afdeling og gode restaurant gør hotellet til et oplagt valg for en weekendtur eller et miniophold. 

Priser & booking

Priser pr. nat inkl. morgenbuffet + WIFI

Enkeltværelse: DKK 845,-
Dobbeltværelse: DKK 1.045,-
Tripleværelse: DKK 1.245,-

Tilkøb:
SPA adgang: DKK 299,-
Frokost: DKK 195,-
Aftensmad: 1-retters menu DKK 175,-, 2-retters menu DKK 265,- og 3-retters menu DKK 395,-

Booking af værelser sker direkte til Comwell på mail jdy@comwell.com - bemærk Kronborg Cup.

Hotel Sleep2Night

Hotel Sleep2Night er mere end blot et hyggeligt, rent og billigt hotelværelse i Helsingør.

Nyd deres store og indbydende morgenbuffet, sluk tørsten med kolde og varme drikkevarer fra baren, træn dine golf-færdigheder eller bare nyd solen på den store terrasse.f

På hotellet findes der 64 værelser med alle de nødvendige faciliteter, du har brug. Desuden tilbydes der gratis internet, gratis parkering og morgenbuffet, som er inkluderet i prisen. 

Hotellet ligger strategisk placeret med nem adgang til motorvej, tog og færger og kun 3 km fra Helsingør centrum. Der er ca. 30 minutters kørsel til København og 20 minutter til Sverige.

Priser

Priser per døgn fra fredag til søndag

Dobbeltværelse - DKK 358  

Ovenstående priser er inkl. morgenmad, wifi og parkering.

Se muligheder i Nordsjælland

Oplev området

FAQ - Tilskuere

Vi vil gerne følge vores børn og hold – kan vi booke overnatning som tilskuere via Kronborg Cup?

Ja. Hvert år tager rigtig mange forældre og familier med til Kronborg Cup. Det er med stor glæde, at så mange følger holdene på sidelinjen og skaber god stemning til kampene. Derfor tilbyder vi overnatning til fordelagtige priser for tilskuere på en række hoteller, så det er muligt at følge holdet tæt hele weekenden. I kan booke forældretilbud på overnatning her (link til underside).n n

Vi vil gerne følge vores børn og hold – kan vi booke overnatning som tilskuere via Kronborg Cup?

Ja. Hvert år tager rigtig mange forældre og familier med til Kronborg Cup. Det er med stor glæde, at så mange følger holdene på sidelinjen og skaber god stemning til kampene. Derfor tilbyder vi overnatning til fordelagtige priser for tilskuere på en række hoteller, så det er muligt at følge holdet tæt hele weekenden. I kan booke forældretilbud på overnatning her (link til underside).n n

Kan forældre købe fuld forplejning?

Den fulde forplejning ved overnatning er kun for deltagere dvs. spillere, trænere og ledere, der overnatter sammen med holdet. Morgenbuffet er inkl. i prisen på hotellet. nn n

Er det også muligt at deltage i åbningseventet som tilskuer?

Ja – og I er mere end velkommen til at opleve denne fantastiske eftermiddag med musik, konkurrencer, aktiviteter for børn og unge, åbningsmarch og meget mere!
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621