Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben
                
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben!
TILMELD HOLD

Transport

Som overnattende til Kronborg Cup har I mulighed for at tilkøbe transport med Kronborg Cup-busser mellem holdets indkvarteringssted og spillestedet/åbningsevent. Busplanerne bliver planlagt ud fra jeres kampprogram, så der vil være så lidt ventetid som muligt.

Pris

Bustransport fra/til overnatningssted til/fra spillested lørdag og søndag, DKK 150 pr. person.

Bestil bus

Tilmeld bustransport i MY TEAM/tilmeldingssystemet.

Busplan

Busplanen for jeres betalte bustransport udleveres ved ankomst til overnatningssted.

Transport til/fra åbningsevent

Fredag d. 11. august er der shuttlebus fra skole til åbningsevent på Kulturhavnen, Allegade 2, 3000 Helsingør og retur: Der vil jævnligt køre shuttlebusser fra skolerne.

Der er begrænset kørsel fra Konventum og Helsingør Ferieby på grund af kort afstand til Kulturhavnen. Der vil ikke være bus fra Helsingør Vandrerhjem og Marienlyst Strandhotel på grund af meget kort afstand til Kulturhavnen. 

For at anvende bustransport til åbningsevent og retur skal I markere det i "My Team" i tilmeldingssystemet – sæt X i feltet ”Ønsker at benytte bus til åbningsarrangement” fredag. Der er kun beregnet bustransport til de hold, som har oplyst det i systemet.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621