90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Er I vores nye samarbejdspartner?

Kronborg Cup arrangeres af fodboldklubberne i Helsingør Kommune og kombinerer fodbold, sundhed, kultur og sjove oplevelser i ét stort spændende sportsevent.

De støtter os

Bag Kronborg Cup findes der en lang række af samarbejdspartnere som
Se alle samarbejdspartnere
 • Vi er stolt sponsor af Kronborg Cup
  home Løgstrup & Thomsen har været stolte sponsorere af Kronborg Cup gennem flere år og det har hvert år været en fest. Det er altid et super flot arrangement, og vi plejer at være til stede og deltage på åbningsdagen. 

  De sidste to år har vi stået sammen med Danske Bank med det til dagen medbragte skydetelt, hvor små som store har kunnet få målt hastigheden på deres fodboldspark med præmier til de bedste. Ud over alle de glade deltagere, så er det altid en fornøjelse at se alle de velkendte og glade lokale ansigter. 
  Tobias Vadstrup Thomsen, Indehaver
  home Løgstrup & Thomsen
 • Stolt sponsor af Kronborg Cup
  Hos a-round er vi stolte over at være sponsor hos Kronborg Cup.
  Vi ser Kronborg Cup som et godt initiativ til at få samlet mange forskellige boldklubber til et fælles fodboldstævne.

  Ikke nok med at holdene både får trænet og spillet fodbold imod hinanden, så er det også med til at give en helt speciel holdånd, og der er god mulighed for at skabe nye venskaber på tværs af klubberne.

  Det vil vi hos a-round gerne være med til at støtte op om. Derfor er vi en stolt sponsor hos Kronborg Cup.
  Casper Birch Buchberg, Partner
  a-round ApS

Helsingør Kommunes største idrætsbegivenhed

Kronborg Cup er en international fodboldturnering i august for børn og unge i alderen 8-17 år. Flere hundrede lokale frivillige danner rammen om denne sportsbegivenhed. Overskuddet sendes tilbage til arrangørklubbernes ungdomsafdelinger.

Samarbejdspartnerne er, sammen med de frivillige, en vigtig del af den fortsatte udvikling af Kronborg Cup, som hvert år danner rammen for Helsingør Kommunes største idrætsbegivenhed.

Nedenfor har vi opridset nogle af vores mest anvendte samarbejdsløsninger, men hos os har du mulighed for at byde ind med hvad som helst. Kontakt os endelig, hvis du har interesse i at snakke mulighed for støtte Kronborg Cup.

Aktivering

Gør dit brand til en mindeværdig oplevelse
Kronborg Cup tilbyder flere forskellige former for aktivering af brands ved både før, under og efter afviklingen af turneringen. Her har i en unik mulighed for at skille jer ud og være kreative med jeres branding.
Åbningsevent
Aktivitet eller sand
Synlighed på spillesteder
Konkurrencer
Mere information

Eksponering

Lokal, regional og international rækkevidde
Kronborg Cup kommer ud til en bred skare af mennesker. Det gør vi bl.a. gennem interaktion med brugere på digitale platforme og direkte til deltagerne før, under og efter stævnet.
Turneringssystem
App
Tryksager
Sociale medier
Mere information

Hjælp til Kronborg Cup

Jeres unikke mulighed for at være kreative med jeres sponsorat
Kronborg Cup har mange udgifter ved afholdelse af vores turnering. Vi tilbyder virksomheder at støtte os med en aktiv handling, et produkt eller måske noget tredje for at give vores forbrugere den bedste oplevelse.
Transportmidler
Forplejning
Services
Affald
Mere information

Netværk

Samarbejde og fællesskabsfølelsen fra turneringen smitter af
Kronborg Cups samarbejdspartnere mødes flere gange, hvortil der er mulighed for at skabe nye eller pleje nuværende forretningsforbindelser. Den smittende gode stemning omkring hele afholdelsen af Kronborg Cup bliver videreført til netværksgruppen.
Samarbejdspartner-middag
Netværk under Åbningseventet
Mere information

Sponsornyheder

Interesseret i at høre mere?
Interesserede samarbejdspartnere er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan I bliver samarbejdspartnere. Kontakt KC-event for nærmere information.
Bliv samarbejdspartner
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621
arrow-leftarrow-right