Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
2022 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 åbner snart
TILMELD HOLD

Er I vores nye samarbejdspartner?

Kronborg Cup arrangeres af fodboldklubberne i Helsingør Kommune og kombinerer fodbold, sundhed, kultur og sjove oplevelser i ét stort spændende sportsevent.

De støtter os

Bag Kronborg Cup findes der en lang række af samarbejdspartnere som
Se alle samarbejdspartnere
 • Vi er stolt sponsor af Kronborg Cup
  home Løgstrup & Thomsen har været stolte sponsorere af Kronborg Cup gennem flere år og det har hvert år været en fest. Det er altid et super flot arrangement, og vi plejer at være til stede og deltage på åbningsdagen. 

  De sidste to år har vi stået sammen med Danske Bank med det til dagen medbragte skydetelt, hvor små som store har kunnet få målt hastigheden på deres fodboldspark med præmier til de bedste. Ud over alle de glade deltagere, så er det altid en fornøjelse at se alle de velkendte og glade lokale ansigter. 
  Tobias Vadstrup Thomsen, Indehaver
  home Løgstrup & Thomsen
 • Den årlige tilbagevendende tur
  Vi har de sidste 2 år deltaget i Kronborg Cup, og dette stævne er nu blevet til vores årligt tilbagevendende tur for alle spillere.

  Det store åbningsevent er noget drengene i den grad husker og snakker om – en sjov dag med masser af aktiviteter og især mødet med ”Brizze”, koncerten med Bro og fællesspisningen på det store Madmarked var et hit – det at der kunne vælges mellem mange forskellige retter (det samme til frokost på spillestederne) er ikke noget, jeg har oplevet til andre stævner.

  Som træner med en masse overnattende drenge, så er det vigtigt, at der er styr på lokaliteterne, forplejningen og vi bor forholdsvis tæt på, hvor vi skal spille. Alle tre ”kriterier” har fungeret fuldstændig upåklageligt.
  Jesper Fischer, Træner
  Helsinge Foldbold, årgang 2010

Helsingør Kommunes største idrætsbegivenhed

Kronborg Cup er en international fodboldturnering i august for børn og unge i alderen 8-17 år. 800 frivillige danner rammen om denne sportsbegivenhed. Overskuddet sendes tilbage til arrangørklubbernes ungdomsafdelinger.

Samarbejdspartnerne er, sammen med de frivillige, en vigtig del af den fortsatte udvikling af Kronborg Cup, som hvert år danner rammen for Helsingør Kommunes største idrætsbegivenhed.

Nedenfor har vi opridset nogle af vores mest anvendte samarbejdsløsninger, men hos os har du mulighed for at byde ind med hvad som helst. Kontakt os endelig, hvis du har interesse i at snakke mulighed for støtte Kronborg Cup.

Aktivering

Gør dit brand til en mindeværdig oplevelse
Kronborg Cup tilbyder flere forskellige former for aktivering af brands ved både før, under og efter afviklingen af turneringen. Her har i en unik mulighed for at skille jer ud og være kreative med jeres branding.
Åbningsevent
Aktivitet eller sand
Synlighed på spillesteder
Konkurrencer
Mere information

Eksponering

Lokal, regional og international rækkevidde
Kronborg Cup kommer ud til en bred skare af mennesker. Det gør vi bl.a. gennem interaktion med brugere på digitale platforme og direkte til deltagerne før, under og efter stævnet.
Turneringssystem
App
Tryksager
Sociale medier
Mere information

Hjælp til Kronborg Cup

Jeres unikke mulighed for at være kreative med jeres sponsorat
Kronborg Cup har mange udgifter ved afholdelse af vores turnering. Vi tilbyder virksomheder at støtte os med en aktiv handling, et produkt eller måske noget tredje for at give vores forbrugere den bedste oplevelse.
Transportmidler
Forplejning
Services
Affald
Mere information

Netværk

Samarbejde og fællesskabsfølelsen fra turneringen smitter af
Kronborg Cups samarbejdspartnere mødes flere gange, hvortil der er mulighed for at skabe nye eller pleje nuværende forretningsforbindelser. Den smittende gode stemning omkring hele afholdelsen af Kronborg Cup bliver videreført til netværksgruppen.
Samarbejdspartner-middag
Netværk under Åbningseventet
Mere information
Interesseret i at høre mere?
Interesserede samarbejdspartnere er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan I bliver samarbejdspartnere. Kontakt KC-event for nærmere information.
Bliv samarbejdspartner
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621
arrow-leftarrow-right