Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben
                
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben!
TILMELD HOLD

Turneringsinfo


Kronborg Cup - et fodboldstævne med kvalitet! 

Kronborg Cup er en god og oplagt mulighed for dit hold til at pudse formen af inden efterårets fodboldturneringer går i gang. Kronborg Cup byder på et spændende koncept med effektiv turneringsafvikling og fokus på sund kost. Det er underordnet, om du er træner for et pige- eller drengehold i aldersgruppen mellem 8-17, år eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle. Som en af de få turneringer tilbyder Kronborg Cup flere niveauer i de fleste rækker. De mange kampe afvikles på top-trimmede fodboldanlæg i Helsingør Kommune, og de enkelte hold spiller alle kampe på samme fodboldanlæg.


Tilmelding

Online tilmelding sker her - sidste frist for tilmelding er mandag d. 16. juni 2023. 

OBS: Ved evt. venteliste kommer hold med overnatning forrest i køen.


Hurtig tilmelding anbefales - vi plejer at blive udsolgt... 

Tilmeld jeres hold her på siden allerede nu, da vi plejer at blive udsolgt i de fleste rækker. Ved et stort antal tilmeldinger til stævnet, forbeholder stævneledelsen sig ret til at lukke for tilmeldingen i nogle rækker. Ved færre end 5 hold i en række, forbeholder stævneledelsen sig ret til at afvikle stævnet på én enkelt dag (efter dialog med klubberne). 

Afvikling af kampe 

Der spilles indledende kampe lørdag og niveauopdelt kampe søndag. Der spilles minimum 5 kampe henover weekenden - 2-3 kampe både lørdag og søndag. Hele årgangen spiller på samme spillested.

De indledende kampe spilles om lørdagen og de niveauopdelte kampe spilles om søndagen. Alle hold skal spille minimum 5 kampe henover weekenden, og hele årgangen spiller på det samme spillested.

Rækkerne inddeles så vidt muligt i indledende gruppespil á 4 hold og herefter niveauopdelt slutspil (A nr. 1-4; B nr. 5-8; C nr. 9-12; D nr. 13-16).

Rækkerne oprettes med A og B niveau, hvis der er over 10 tilmeldte hold. Ved 6 eller færre hold i en række afvikles et gruppespil.

Turneringsledelsen forbeholder sig ret til at flytte tilmeldte hold op eller ned i niveau.

Deltagere

Drenge på årgang 2007/08 til 2018 i 3, 5, 8 og 11 mandsrækker. Piger på årgang 2008 til 2018 i 3, 5, 8 og 11 mandsrækker.

Antal spillere pr. hold

11 mandshold: Op til 18 spillere pr. hold. 

8 mandshold: Op til 15 spillere pr. hold. 

5 mandshold: Op til 12 spillere pr. hold. 

Indsæt tekst her

Afbud

Holdtilmelding: Ved trækning af hold efter d. 16. juni 2023 tilbagebetales holdgebyr ikke.

Afbud i forhold til indkvartering - læs mere her.

Force majeure

Tilbagebetalingsreglerne er gældende, uanset om frameldingen/udeblivelsen skyldes ikke opnået visum, forsinkede eller aflyste tog, fly eller færger, strejker, lockout, blokader eller tilsvarende hændelser. Reglerne er tilsvarende gældende i tilfælde af jordskælv eller andre naturforstyrrelser. Der ydes ikke økonomisk kompensation til hold, der mister kampe som følge af andre holds udeblivelse, egen forsinket fremkomst eller hvis vejret gør det umuligt at gennemføre kampene.

FAQ

Kan man købe mad og drikke til åbningseventet?

Ja det kan man og der er meget forskelligt at vælge imellem! På eventpladsen vil der være foodtrucks og grill med mad og drikke, samt Spisehuset på Kulturværftet. Derudover kan man besøge Værftets Madmarked, der ligger i forlængelse af eventpladsen. OBS! Aftensmad for indkvarteret er en del af indkvarteringspakken.
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621