Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben
                
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben!
TILMELD HOLD

Forplejning

Sund kost er forudsætningen for en god fodboldturnering! 

I Kronborg Cup har vi med vores "sund koncept" et gennemgående fokus på sund kost. Det betyder, at der ikke sælges slik og frituremad i Kronborg Cups boder, men udelukkende sund og nærende mad og drikke.

Måltiderne under overnatningen følger det sunde koncept. Dette skiller sig ud fra andre fodboldturneringer, men det er der en god grund til.

Alt dette er til for at skabe den bedste ramme for de unge fodboldspillere, så de præsterer bedst muligt på en sund omgang energi. På alle 7 spillesteder sælges forskellige slags mad (til vegetarer samt mad uden svinekød) og drikke til fornuftige priser. 

Helpension for overnattende 

Som overnattende på et af Kronborg Cups overnatningsfaciliteter (skole, hotel, ferieby og vandrerhjem) er der i prisen inkluderet helpension (aftensmad fredag, tre måltider lørdag (gælder ikke Marienlyst Strandhotel) og morgenmad samt frokost søndag). Frokost indtages på spillested, og øvrige måltider på overnatningsstedet. 

Spisning på overnatningssted (alle med overnatning)

Se tidspunkter for spisning på overnatningssteder her:

  • Aftensmad fredag – Værftets Madmarked, Ny Kronborgvej 2, 3000 Helsingør. Man kan spise fra kl. 18 – der serveres ikke mad andre steder.
  • Morgenmad – på overnatningssted (lørdag og søndag).
  • Frokost – på spillesteder (lørdag og søndag). 
  • Aftensmad lørdag – på overnatningssted (gælder ikke Marienlyst Strandhotel).

OBS: Adgangstegn til bespisning er RØDT eller HVIDT armbånd.

Særlige hensyn

Kronborg Cup serverer også måltider for allergikere. Der tilbydes mulighed for alternativer til spillere, trænere og ledere, som lider af allergi på både overnatningssted og spillested. 

NB: husk at bestille specialkost (evt. allergier for gluten, laktose eller anden madallergi), når I tilmelder hold og indkvartering, samt gøre opmærksom på det, når I får udleveret mad på overnatnings- og spillested! Oplysningerne skal indtastes i tilmeldingssystemet Mit hold/Konto

På indkvarteringssted og spillested skal I henvende jer til den forplejningsansvarlige for at få udleveret mad, eller I kan få oplyst om der er noget I ikke kan spise. Der er tale om forplejning i forbindelse med: glutenallergi, laktose intolerant eller nøddeallergi. Der findes på alle anlæg og indkvarteringssteder forplejning uden svinekød.

FAQ

Kan man købe mad og drikke til åbningseventet?

Ja det kan man og der er meget forskelligt at vælge imellem! På eventpladsen vil der være foodtrucks og grill med mad og drikke, samt Spisehuset på Kulturværftet. Derudover kan man besøge Værftets Madmarked, der ligger i forlængelse af eventpladsen. OBS! Aftensmad for indkvarteret er en del af indkvarteringspakken.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621