Husk tilmeldingsfristen d. 20. juni!
2022 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
TILMELD HOLD

Forplejning

Sund kost er forudsætningen for en god fodboldturnering! 

I Kronborg Cup har vi med vores "sund koncept" et gennemgående fokus på sund kost. Det betyder, at der ikke sælges slik og frituremad i Kronborg Cups boder, men udelukkende sund og nærende mad og drikke.

Måltiderne under overnatningen følger det sunde koncept. Dette skiller sig ud fra andre fodboldturneringer, men det er der en god grund til.

Alt dette er til for at skabe den bedste ramme for de unge fodboldspillere, så de præsterer bedst muligt på en sund omgang energi. På alle 8 spillesteder sælges forskellige slags mad (til vegetarer samt mad uden svinekød) og drikke til fornuftige priser. 

Helpension for overnattende 

Som overnattende på et af Kronborg Cups overnatningsfaciliteter (skole, hotel, ferieby og vandrerhjem) er der i prisen inkluderet helpension (aftensmad fredag, tre måltider lørdag (gælder ikke Marienlyst Strandhotel) og morgenmad samt frokost søndag). Frokost indtages på spillested, og øvrige måltider på overnatningsstedet. 

Spisning på overnatningssted (alle med overnatning)

Se tidspunkter for spisning på overnatningssteder her:

  • Aftensmad fredag – Værftets Madmarked, Ny Kronborgvej 2, 3000 Helsingør. Man kan spise fra kl. 18 – der serveres ikke mad andre steder.
  • Morgenmad – på overnatningssted (lørdag og søndag).
  • Frokost – på spillesteder (lørdag og søndag). 
  • Aftensmad lørdag – på overnatningssted (gælder ikke Marienlyst Strandhotel).

OBS: Adgangstegn til spisning er Kronborg Cup armbånd.

Særlige hensyn

Kronborg Cup serverer også måltider for allergikere. Der tilbydes mulighed for alternativer til spillere, trænere og ledere, som lider af allergi på både overnatningssted og spillested. 

NB: husk at bestille specialkost (evt. allergier for gluten, laktose eller anden madallergi), når I tilmelder hold og indkvartering, samt gøre opmærksom på det, når I får udleveret mad på overnatnings- og spillested!

FAQ

Vi har en spiller på holdet, der enten er glutenallergiker eller laktoseintolerant – er der også forplejning til dem?

Ja, det er muligt at få glutenfri og laktosefri alternativer, men det er vigtigt, at I gør opmærksom på dette, når I tilmelder hold og overnatning samt, at I gør det frivillige personale opmærksom på det, når I får udleveret mad.

Hvor kan man købe frokost?

Frokost kan købes på alle 8 anlæg. På alle 8 spillesteder sælges et bredt udvalg af sund mad (til vegetarer samt mad uden svinekød) og drikke til fornuftige priser. Der sælges ikke slik, sodavand og frituremad i Kronborg Cups boder. Frokost er inkluderet i prisen som overnattende.

Hvor spiser hold med overnatning?

Fredag aften spiser alle overnattende hold på Værftets Madmarked (Street Food), der ligger placeret i forlængelse af Kulturhavnen, hvor åbningseventet bliver afholdt.
Morgen og aftensmad lørdag og søndag indtages på valgte overnatningssted, mens frokost sker på spillestedet.

Hvor får vi vores Kronborg Cup armbånd og madbilletter som tegn på, at vi er overnattende og har mad inkluderet i opholdet?

Armbånd og madbilletter afhentes sammen med spillertrøjen fredag til åbningseventet. Her vil være et armbånd til morgenmad og aftensmad på overnatningssted, samt madbilletter til fredag aften på Værftets Madmarked og billetter til frokost lørdag og søndag. Hvis I er forhindret i at deltage i åbningseventet, kan armbånd og billetter afhentes i stævnekontoret på spillestedet. Det er vigtigt at passe godt på billetterne og armbånd.  

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621