75% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Aktivering

Gør dit brand til en mindeværdig oplevelse 

Kronborg Cup tilbyder flere forskellige former for aktivering af brands ved både før, under og efter afviklingen af turneringen. Her har I en unik mulighed for at skille jer ud og være kreative med jeres branding. 

  • Åbningsevent
  • Aktivitet eller stand
  • Synlighed på spillesteder
  • Konkurrencer

Sport Direct Helsingør

Sport Direct Helsingør har gennem de seneste år trofast, i samarbejde med Kronborg Cup, lavet forskellige fotokonkurrencer på Kronborg Cup’s sociale medier. Her har Sport Direct udloddet forskellige præmier fx NIKE fodbolde og NIKE fodboldstøvler til vinderne.

Helsingør Forsyning

Helsingør Forsyning er hovedsponsor på mini-turneringen Kronborg El Cup, der afholdes i forbindelse med åbningseventet. Kronborg El Cup er en fodboldturnering for de mindste fodboldspillere i alderen 5-6 år.
Helsingør Forsynings maskot deltager hele eftermiddagen på pladsen til åbningseventet og går også med under åbningsmarchen gennem Helsingørs gader.

Helsingør Forsyning har en stand, i forlængelse af de oppustelige fodboldbaner, med forskellig merchandise, konkurrencer og meget mere.

Tonsser

Fodbold-appen Tonsser er Europas førende digitale netværk for fodboldspillere.
Med over hele 830.000 brugere i Europa er app’en Tonsser en kæmpe platform for unge fodboldspillere. 15 udvalgte U-15 spillere, med en bruger på Tonsser app’en, deltog i Kronborg Cup 2019.
Som en del af samarbejdet lavede Tonsser en kort dokumentar om deres deltagelse, som blev delt på Kronborg Cups sociale medier.

Interesseret i at høre mere?

Interesserede samarbejdspartnere er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan I bliver samarbejdspartnere. 
Kontakt KC-event for nærmere information.
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621