Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben
                
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben!
TILMELD HOLD

Bliv frivillig

Kronborg Cup kan kun lade sig gøre, fordi så mange personer hjælper til – og vi har brug for dig!

Over 700 frivillige hjælper til henover weekenden for at skabe de bedste rammer og oplevelse for deltagere og tilskuere. Det kan du være med til at give dem ved at blive en del af Kronborg Cups frivilligkorps.

Nogle bruger 3-4 timer, andre bruger én dag eller hele weekenden. Alle frivillige gør hver især en kæmpe forskel - der er brug for alle hænder. 

De frivillige hjælper med forplejning og logi til over 2.000 deltagere fordelt på skolerne, åbningsevent med flere tusinde besøgende, gennemførelse af over 1.000 kampe, besøg af flere tusinde tilskuere samt salg på spillestederne. 

Vi kan altid bruge flere frivillige til skolevagter, boder, madlavning, oprydning, p-vagter, stævnekontorer og meget mere.

Hele overskuddet fra Kronborg Cup bliver fordelt ud til klubberne bag Kronborg Cup. De frivilliges store arbejde er med til at genere et vigtigt økonomisk bidrag til de lokale fodboldklubbers ungdomsafdelinger.

Arbejdet som frivillig er ulønnet, men vi sørger for forplejning til dig for din uvurderlige hjælp, og vi garanterer højt humør og socialt samvær i fællesskabet blandt Danmarks bedste frivilligkorps.

Du er som frivillig med til at sikre uforglemmelige oplevelser for de unge fodboldspillere og sikre samtidig støtte til de lokale idrætsforeninger med din hjælp.

Udtalelser fra Frivillige

 • Jeg deltager med stor glæde igen i år som Kronborg Cup frivillig. 
  Det er sjovt at se, hvordan turneringen er blevet større gennem årene. 

  Sammenholdet og humøret blandt de frivillige, på tværs af årgange og lokale fodboldklubber, er fantastisk for fodbolden i Helsingør Kommune. 

  De seneste år har jeg også mødt frivillige, der normalt ikke har med fodbold at gøre, men som gerne ville give en hånd med, for at glæde børn og unge fodboldspillere. 

  Det er sjovt at være med i udviklingen af dette fodboldstævne, der kun bliver større og større.
  Flemming Hansen
  Snekkersten IF
 • Det bedste ved at være frivillige er, at vi har det SUPER sjovt samtidig.
  Lise Fritzbøger og Anne-Cathrine Hof
 • Det var en fornøjelse at hjælpe og være frivillig, og oven i det mega sjovt og hyggeligt trods travlhed i køkkenet, men vi klarede det sammen.
  Jeanette Watson Andersen
 • Smukt. Vi kan være stolte af det store og engagement og frivilligeberedskab, der mobiliseres - folk der gerne vil både byen, sporten og fællesskabet! Tusind tak til alle for en fantastisk weekend!
  Mette Krog Andreasen

Opgaver for frivillige

Overnatning

Arbejdet på overnatningsstederne (skoler) består af at servicere gæsterne i løbet af weekenden. De skal modtages med et smil og checkes ind, men inden da skal skolernes klargøres. Deltagerne skal selv rydde op og gøre rent, men skolerne skal gøres klar til skolestart dagen efter med nødvendig rengøring. For deltagernes sikkerhed er der brandvagter døgnet rundt, og informationen skal passes døgnet rundt. Inden deltagerne forlader skolerne om søndagen skal de tjekkes ud med et smil og et forhåbentligt ”på gensyn”.

Jobtitel

Ja det kan man og der er meget forskelligt at vælge imellem! På eventpladsen vil der være foodtrucks og grill med mad og drikke, samt Spisehuset på Kulturværftet. Derudover kan man besøge Værftets Madmarked, der ligger i forlængelse af eventpladsen. OBS! Aftensmad for indkvarteret er en del af indkvarteringspakken.

Bliv frivillig

Vælg opgave

 

Vælg by

 

Dage og tidspunkter

Du er mere end velkommen til at afmærke flere dage

Angiv i hvilket tidsrum du kan (min. 4 timer)

 

Kontaktoplysninger

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621
arrow-leftarrow-right