TAK FOR I ÅR !
VI SES I 2023
TAK FOR I ÅR !
TILMELD HOLD

Bliv frivillig

Kronborg Cup kan kun lade sig gøre, fordi så mange personer hjælper til – og vi har brug for dig!

Over 700 frivillige hjælper til henover weekenden for at skabe de bedste rammer og oplevelse for de over 18.000 deltagere og tilskuere. Det kan du være med til at give dem ved at blive en del af Kronborg Cups frivilligkorps.

Nogle bruger 3-4 timer, andre bruger én dag eller hele weekenden. Alle frivillige gør hver især en kæmpe forskel - der er brug for alle hænder. 

De frivillige hjælper med forplejning og logi til 2.000 deltagere fordelt på skolerne, åbningsevent med flere tusinde besøgende, gennemførelse af over 1000 kampe, besøg af flere tusinde tilskuere samt salg på spillestederne. 

Vi kan altid bruge flere frivillige til skolevagter, boder, madlavning, oprydning, p-vagter, stævnekontorer og meget mere.

Hele overskuddet fra Kronborg Cup bliver fordelt ud til klubberne bag Kronborg Cup. De frivilliges store arbejde er med til at genere et vigtigt økonomisk bidrag til de lokale fodboldklubbers ungdomsafdelinger.

Arbejdet som frivillig er ulønnet, men vi sørger for forplejning til dig for din uvurderlige hjælp, og vi garanterer højt humør og socialt samvær i fællesskabet blandt Danmarks bedste frivilligkorps.

Du er som frivillig med til at sikre uforglemmelige oplevelser for de unge fodboldspillere og sikre samtidig støtte til de lokale idrætsforeninger med din hjælp.

Udtalelser fra Frivillige

 • Jeg deltager med stor glæde igen i år som Kronborg Cup frivillig. 
  Det er sjovt at se, hvordan turneringen er blevet større gennem årene. 

  Sammenholdet og humøret blandt de frivillige, på tværs af årgange og lokale fodboldklubber, er fantastisk for fodbolden i Helsingør Kommune. 

  De seneste år har jeg også mødt frivillige, der normalt ikke har med fodbold at gøre, men som gerne ville give en hånd med, for at glæde børn og unge fodboldspillere. 

  Det er sjovt at være med i udviklingen af dette fodboldstævne, der kun bliver større og større.
  Flemming Hansen
  Snekkersten IF
 • Det bedste ved at være frivillige er, at vi har det SUPER sjovt samtidig.
  Lise Fritzbøger og Anne-Cathrine Hof
 • Det var en fornøjelse at hjælpe og være frivillig, og oven i det mega sjovt og hyggeligt trods travlhed i køkkenet, men vi klarede det sammen.
  Jeanette Watson Andersen
 • Smukt. Vi kan være stolte af det store og engagement og frivilligeberedskab, der mobiliseres - folk der gerne vil både byen, sporten og fællesskabet! Tusind tak til alle for en fantastisk weekend!
  Mette Krog Andreasen

Opgaver for frivillige

Personale i madboder/køkken

Uden mad og drikke duer helten ikke. Hårdtarbejdende fodboldspillere, trænere og tilskuere skal i løbet af lørdag og søndag have frokost, kaffe, sunde snacks m.m.. I café/køkken bliver du en del af et frisk team, der står for maden ude på anlæggene og salg i køkken, mad- og drikkeboder. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med at arbejde professionelt i et køkken eller med salg. Det vigtigste er gå-på-mod og service til de besøgende. Som frivillig i madboder og køkken får du mulighed for at møde en masse unge glade fodboldspillere.

Support og service på anlæg

Rigtig mange deltagere og tilskuere besøger i løbet af weekenden de mange anlæg. Det første de møder er parkeringspladserne og her bliver de, på de fleste anlæg, også mødt af p-vagter, der sørger for god plads til de mange køretøjer. I support og service varetages en masse forskellige ad hoc opgaver, lettere rengøring og oprydning, hjælp til med praktiske opgaver og vigtigst af alt smil og godt humør.

Stævnekontor

Stævnekontoret på anlægget er turneringens sportslige centrum. Her skal der holdes styr på resultater, kampprogram, dommere mv. Stævnekontoret servicerer de mange deltagere, dommere og tilskuere. Stævnekontoret fungerer i praksis også som information, hvor der vil være spørgsmål om turneringen, oplevelser i Helsingør, transport, glemte sager mv.

Dommere

5- og 8-mandskampe dømmes af frivillige dommere/kampledere, mens 11-mandskampe dømmes af uddannede dommere. Det er ikke en forudsætning, at du er uddannet dommer, men for at sikre en god kampafvikling vil det være en fordel, hvis du har erfaring med at dømme kampe i de yngste årgange.

Mad og køkken på overnatningssted

Mange fodboldmunde skal mættes i løbet af weekenden. På overnatningsstederne laves der morgenmad og aftensmad lørdag og søndag til ca. 2.500 deltagere. Som frivillig skal du hjælpe med tilberedning og uddeling af mad, klargøring, oprydning og god service. Som frivillig på madholdet får du mulighed for at møde en masse unge glade fodboldspillere. Mad og køkken er et godt sted at hjælpe, hvis du vil følge dit barns kampe i dagtimerne i weekenden.

Overnatning

Arbejdet på overnatningsstederne (skoler) består af at servicere gæsterne i løbet af weekenden. De skal modtages med et smil og checkes ind, men inden da skal skolernes klargøres. Deltagerne skal selv rydde op og gøre rent, men skolerne skal gøres klar til skolestart dagen efter med nødvendig rengøring. For deltagernes sikkerhed er der brandvagter døgnet rundt, og informationen skal passes døgnet rundt. Inden deltagerne forlader skolerne om søndagen skal de tjekkes ud med et smil og et forhåbentligt ”på gensyn”.

Åbningsevent

Ingen fest og farver på Kulturhavnen uden frivillige. For at få åbningseventet til at glide tager de frivillige sig af informationen, aktiviteterne, boder, åbningsmarch og vigtigst af alt skabe glæde og sikre en god service af deltagerne. Åbningseventet fredag eftermiddag/aften er et godt sted at hjælpe, hvis du vil følge dit barns kampe i weekenden.

Opstilling og nedtagning

Rammerne for Kronborg Cup skal være på plads før der kan spilles fodbold – og det er du med til her. Som frivillig med opstilling og nedtagning arbejder du med at klargøre anlæg, skoler og åbningsevent. Opgaverne er bl.a. opsætning og modtagelse af materiel, tilslutning af materiel, afspærring, indretning af lokaler og pladser og meget andet. Er du handyman- eller woman er det her lige noget for dig.

Logistik

Arbejdet i kulissen med logistik er ikke noget deltagerne nødvendigvis ser, men det er stadig en utrolig vigtig opgave for at få hele maskineriet til at køre rundt. I logistik skal man være åben for forskellige slags opgaver og være klar til at være fysisk aktiv. Logistikopgaven er med til at sikre den bedste service for deltagerne og frivillige. Under logistik er fx opgaver som kørsel af transportvogn og sortering af varer og lager.

Administration

At afvikle et stævne som Kronborg Cup kræver forberedelse. Som frivillig i administrationen er du med til at forberede næste års Kronborg Cup med mange forskelligartede opgaver efter egen interesse og lyst. Her kan du få dine interesser og kompetencer i spil i de anderledes og spændende opgaver, der er ved at arrangere en af Danmarks største fodboldturnering.

Bliv frivillig

Vælg opgave

 

Vælg by

 

Dage og tidspunkter

Du er mere end velkommen til at afmærke flere dage

Angiv i hvilket tidsrum du kan (min. 4 timer)

 

Kontaktoplysninger

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621
arrow-leftarrow-right