Kampprogram er klar
KAMPPROGRAM

Eksponering

LOKAL, REGIONAL OG INTERNATIONAL RÆKKEVIDE

Som samarbejdspartner hos Kronborg Cup får I henover weekenden kontakt til en hel masse deltagere fra hovedsageligt Nordsjælland, Københavnsområdet og de skandinaviske lande.

450 danske og internationale hold
7.000 drenge- og pigefodboldspillere
I alt 20.000 besøgende i løbet af eventet
Over 1000 kampe på over 50 fodboldbaner på 8 idrætsanlæg
800 lokale frivillige
Flere tusinde følgere fra Skandinavien på sociale medier
Facebook
2400+ likes
Instragram
600+følgere
Hjemmeside
850+ Email modtagere
110.000 sidevisninger

Som samarbejdspartner hos Kronborg Cup åbnes der op for en platform for synlighed i en positiv sammenhæng med gode værdier om sundhed, sport og frivillighed i et lokalt, regionalt og internationalt fodboldmiljø.

Kronborg Cup kommer ud til en bred skare af mennesker, og det gør vi bl.a. gennem interaktion med brugere på de sociale medier og direkte til deltagerne før, under og efter stævnet.

Som samarbejdspartner er der mulighed for forskellige løsninger, hvor et hovedsponsorat f.eks. indbefatter logo på over 2.200 spilletrøjer og meget mere.

Interesseret i at høre mere?

Interesserede samarbejdspartnere er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan I bliver samarbejdspartnere. 
Kontakt KC-event for nærmere information.
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2024
CVR. NR.: 36285621