90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Oplev området

Helsingør by og kommune er fuld af historie, seværdigheder og autenticitet. Omringet af Øresund med smukke strande mod nord og syd og Nationalpark Kongernes Nordsjællands fortryllende skove og natur. En sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien. 

Helsingør har et af landets mest ikoniske kulturhistoriske skatte og en verdenskendt UNESCO verdensarv – Kronborg Slot. Stedet hvor Shakespeares Hamlet og Holger Danske har hjemme.

I nyere tid var Helsingør Skibsværft desuden byens omdrejningspunkt – i dag er det ombygget til Kulturværftet, som er et dynamisk kulturhus med koncerter, teater, festivals med udsigt til Sverige, som du kan besøge på kun 20 min. med færgen. Kulturhavn Kronborg, der danner rammen om Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart og Kulturværftet har hvert år ca. 2 mio. besøgende. Helsingør Kommune er med sine ca. 65.000 indbyggere en af de største byer i metropolen Greater Copenhagen.

Der er derfor under hele Kronborg Cup mulighed for en masse forskellige aktiviteter rundt omkring i Helsingør Kommune. Hvis I trænger til en pause fra fodbolden, så har vi her samlet en række aktiviteter, som I kan besøge. Der er aktiviteter for alle aldre - store som små.

Hvis I er til gå-, eller løbeture så byder Helsingør Kommune på smukke skove og strande. Skovene er både bevaringsværdige kulturlandskaber og populære udflugtsmål. De to mest populære skove er Teglstrup Hegn ved Hellebæk og Egebæksvang ved Espergærde, som begge er ideelle, hvis I ønsker nogle gode spadsereture i smukke omgivelser.

Kunne I godt tænke jer at få en dukkert i bølgen blå? Så hop en tur i havet fra de børnevenlige strande. Kysten er en stor legeplads for både store og små og er perfekt, hvis man ønsker ren afslapning til lyden af bølgerne. I Helsingør Kommune findes der mange børnevenlige strande fx i Espergærde, Snekkersten, Hornbæk og Helsingør.

I kan også gå på opdagelse i de gamle smukke byer, når fodbolden trænger til en pause. Helsingør, Espergærde og Hornbæk byder nemlig på masser af oplevelser for både store og små. I byerne finder i alt fra butikker til lærerige seværdigheder og smuk natur alt sammen i ét. Du finder også gode restauranter og caféer, masser af indkøbsmuligheder, de hyggelige havne og selvfølgelig de dejlige badestrande. 

Helsingør Kommune byder på rigtig mange oplevelser, arrangementer og meget mere.

Borgmesteren byder velkommen til Kronborg Cup

Oplevelser i Helsingør Kommune

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621