Kampprogram er klar
KAMPPROGRAM

Fair Play Projekt

"Fodbold skal være sjovt - for alle"
Fair Play-projektet som Kronborg Cup afvikler, er for at skabe et bedre miljø for alle både på og uden for banen.
Sammen – spillere, trænere, forældre, dommere og tilskuere – vil vi understøtte en positiv, fair, støttende og venlig afvikling af Kronborg Cup.
Kronborg Cups Fair Play huskeregler
Under Kronborg Cup finder du huskeregler vist på skilte på alle spillesteder. Det er et skilt med korte, men vigtige budskaber. Skiltene skal minde spillere, trænere, ledere, tilskuere og frivillige om, hvad der er vigtigt på og uden for banen.
Fodbold er en holdsport og kun et spil - spil efter reglerne - på og udenfor banen.
Dommerne og trænere er frivillige.
Forældre og trænere er rollemodeller og skal handle derefter.
Ord og handling betyder noget - truende adfærd og diskrimination - alle har et ansvar.
Fodbold handler om sejr, nederlag, glæde og skuffelse - der skal være plads til følelser, men vis respekt for hinanden.
Fokus på Fair Play
For at opretholde Fair Play, mener vi, at det er vigtigt, at der altid er folk på stedet til at observere og rapportere.
Der vil under Kronborg Cup være frivillige på hvert spillested, der vil støtte og opmuntre spillere, trænere, dommere og tilskuere til at handle i Fair Play’ens ånd. 
Fair Play præmier
Der uddeles en Fair Play præmie i form af gavekort til hele holdet fra Bøff Burgerbar til udvalgte hold. For at blive nomineret skal holdet udvise særdeles god opførsel under turneringen - på og udenfor banen.

Spillere og ledere skal optræde eksemplarisk overfor både modstandere, dommere og frivillige. For at blive nomineret skal holdets tilhængere også sprede god energi og bidrage til en god stemning.

De nominerede hold kan blive udpeget af modstandere, trænere, ledere, stævnekontoret og dommere. Nomineringer til Fair Play prisen gives direkte til stævnekontoret med en kort begrundelse senest søndag kl. 11.00.
Fair Play Vindere

2022

Brødeskov IF (Drenge 2010), Holbæk B&I (Drenge 2009) & Hornbæk IF (Piger 2013)
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2024
CVR. NR.: 36285621