90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Helsingør Nordhavn

📍 Nordhavnsvej 15, 3000 Helsingør

Helsingør Nordhavn er, med sin beliggenhed ved indsejlingen til Øresund og Kronborg Slot som nabo, en hyggelig lystbådehavn med 1000 bådepladser. Havnen byder på et godt udvalg af ishuse, fiskebutik- og caféer, et galleri og forskellige forretninger. Havnen er med sin størrelse en af Danmarks største lystbådehavne, men har stadig bevaret den intimitet og miljø, der findes i de mindre havne.

På begge sider af havnen findes de to skønne børnevenlige strande - Grønnehave Strand og Kronborg Strand med sandbund, offentlig badebro, legepladser og grillpladser.

På havnen er der en masse sommeraktiviteter til børnene med den store hoppepude som centrum for sjov og leg og et udendørs havnebassin, hvor børnene kan komme helt tæt på Øresunds dyreliv.

Havnen er særlig kendt for sin spektakulære beliggenhed ved foden af Kronborg, hvor Øresund er smallest, der giver en fantastisk udsigt over Øresund med den svenske kyst som baggrund og Kulturhavnen og Værftets Madmarked i de gamle værftshaller som nærmeste nabo.

Kun 5-10 minutters gang fra havnen ligger Helsingør Bymidte, der er forbundet med den lange havnepromenade, som går forbi de mange museer som Museet for Søfart, Øresundsakvariet, Kronborg, Kulturhavnen.

Læs mere om Helsingør Nordhavn

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621