Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben
                
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben!
TILMELD HOLD

Kronborg eCup

Kronborg eCup er en digital fodboldturnering i EA SPORTS FIFA på PlayStation for børn og unge i alderen 9-17 år. Første udgave af Kronborg eCup blev afholdt i 2018 på Marienlyst Strandhotel. 

Kronborg eCup er en bredde FIFA-turnering, hvor alle, uanset niveau og erfaring, er velkommen. Som spiller er du sikret en række kampe og dyster mod spillere i alderen 8-17 år om fede præmier og æren af at blive Kronborg eCup-mester!

E-sport er i rivende udvikling i disse år. Interessen for online fodboldspil er kun gået én vej. Denne udvikling følger Kronborg Cup. Ved denne eCup turnering kombineres det traditionelle fodboldspil med en virtuel fodboldturnering.

Er der nogle FIFA-elskere på jeres fodboldhold – så er Kronborg eCup noget for dem! Send jeres fodboldspillere til en omgang FIFA i fede kulisser og i et professionelt set-up og kæmp om de fede præmier.

Vind værdibeviser og tilskud til Kronborg Cup 

Kronborg eCup er en oplagt virtuel opvarmning til sommerens store fodboldturnering. Til Kronborg eCup er der mulighed for at vinde rigtig fede individuelle præmier, men også præmier til klubholdet, fx værdibeviser til sommerens Kronborg Cup på holdgebyr og indkvartering.

...og ikke mindst æren af at blive Kronborg eCup-mester!

Prøv kræfter af med e-sport og FIFA ved Kronborg Cup åbningsevent

Til åbningen af Kronborg Cup, vil du have mulighed for at træne dine FIFA skills på Kronborg eCup's stand på åbningspladsen. Tag kampen op mod dine holdkammerater og hør mere om Kronborg eCup. 

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621