TAK FOR I ÅR !
VI SES I 2023
TAK FOR I ÅR !
TILMELD HOLD

Overnatning på skole


Vil hele holdet gerne vil have mulighed for at overnatte sammen, kan I vælge at overnatte på en skole enten i eget klasselokale 18-20 personer eller i idrætshallen sammen med andre hold.

Her kan I blive hele weekenden fra fredag d. 5. august kl. 12.00 til søndag d. 7. august kl. 12.00.

Ved ankomst på skolen får I udleveret: informationsmateriale samt sikkerhedsinstruks. Generel information om skolen (busstoppested) og afklaring af spørgsmål om opholdet på skolen.

Skoler

Borupgårdskolen, Smakkevej 2, 3000 Helsingør

Hellebækskolen, Skåningevej 11, 3140 Ålsgårde

Mørdrupskolen, Rugmarken 1, 3060 Espergærde

Skolen ved Rønnebær Allé, Egevænget 6, 3000 Helsingør

Liggeunderlag/sovepose

Deltagerne skal selv medbringe liggeunderlag og sovepose.

Hvilken skole skal vi bo på?

Jeres skole og lokale vil inden Kronborg Cup fremgår i Cup Manager Mit hold/konto fra 10. juli 2022.

Indkvarteringsregler

Holdets leder har ansvaret for deltagernes opførsel og overholdelse af gældende regler. Det er forbudt at medbringe alkohol på skolens område. Rygning og brug af åben ild er strengt forbudt på skolen. Ingen adgang på skolerne i fodboldstøvler. Der må ikke spilles fodbold indendørs eller i skolegården - der må spilles på skolens idrætsanlæg.

Affald skal anbringes i de opsatte affaldssække. Der skal være ro på skolen i tiden fra kl. 23.00 til 06.00. Alle deltagere skal rette sig efter vagthavende leder på skolen.

Kronborg Cup har vagter til at låse lokaler op og i, når I ankommer eller forlader skolen, men det er jeres eget ansvar at sikre dette:

Aflevering af lokale søndag inden afgang til kamp (senest kl. 12.00). Pakke jeres bagage/ting og rydde lokalet senest søndag kl. 12.00.

Det påhviler holdet selv at sørge for rengøring i eget lokale, fælles lokale samt på fællesarealer. Alt affald skal smides i affaldssække.

I kan opbevare bagagen på skolen (Hvis I ikke tager det med i bilerne) i bagageområdet på skolen.

Borde og stole skal stilles som ved ankomst – Vagterne har billede af bordopstillingerne.

I skal ”AFLEVERE” lokalet til vagterne. HVIS LOKALET IKKE ER AFLEVERET EFTER REGLERNE, BETALES DEPOSITUM IKKE RETUR.

Sikkerhed og erstatning
Åbne vinduer må ikke forefindes når sovelokalerne forlades. Alle indkvarterede personer skal bære det udleverede / KRONBORG CUP festival armbånd af hensyn til krav fra brandmyndighederne om opgørelse af antal personer på skolerne. Overtrædelse af ovenstående regler kan medføre udelukkelse Fra turneringen og bortvisning.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621