75% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Kampen om Norden venter til august

Til Kronborg Cup 2024 kommer vi igen til at opleve en stor international opbakning med pt. intet mindre end 41 tilmeldte hold fra Sverige, Norge og Finland. Det er altid fantastisk at opleve, hvordan banerne summer af international stemning og kampe på tværs af landegrænser

"Det er fantastisk at se så mange hold fra Sverige, Norge og Finland er klar til Kronborg Cup 2024. Vi glæder os til at byde vores skandinaviske naboer velkommen til Kronborg Cup og endnu en gang give turneringen et internationalt islæt", siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup.

De udenlandske hold skaber en stor værdi for turneringen, og for de danske fodboldspillere. De udenlandske hold kommer ofte med en lidt anden tilgang til fodbolden og så skabes, der en anden stemning blandt unge, når sproget forskelligt:

”Ungerne kan godt lide at spille mod udenlandske hold, fordi det giver turneringen et internationalt aftryk, selvom man er i Helsingør. Ungerne synes også det er sjovt at spille mod andre fodboldspillere, der taler et andet sprog og måske spiller på en lidt anderledes måde. For os trænere er det også sjovt at møde modstandere, der måske har en lidt anden taktisk tilgang til fodbold, end vi har her i Danmark”, siger Jakob Vesterbæk, Snekkersten IF.

Sidste frist for tilmelding og betaling er den 15. juni 2024.

Tilmelding for 2024 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien. Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621