Kampprogram er klar
KAMPPROGRAM

Halvdelen af pladserne til Kronborg Cup 2024 er udsolgt

260 hold - omkring 50% af kapaciteten til Kronborg Cup 2024 - er allerede udsolgt.

Skal I med, så er det nu! Aldrig før har der været så mange tilmeldte hold til Kronborg Cup ved udgangen af januar. Det er helt fra de yngste til de ældste årgange og både i drenge- og pigerækkerne.

Vi oplever lige nu også stor interesse på overnatning i forbindelse med Kronborg Cup - dette gælder skoleovernatning og de øvrige overnatningsmuligheder - læs mere om mulighederne for overnatning her.

Det er muligt at tilmelde sig til venteliste i alle rækker, hvis rækkerne er fuld booket.

Overnattende hold prioriteres ved venteliste
Alle rækker er som standard oprettet med 8 hold i drenge rækkerne eller 6 hold i pige rækkerne. Når disse pladser er booket, kommer tilmeldte hold på venteliste. Der oprettes yderligere en pulje med 4 hold, når der er 4 hold på venteliste med forbehold for banekapacitet. Kronborg Cup forbeholder sig retten til, at hold med overnatning kommer først i køen, når der oprettes yderligere puljer.

Kronborg Cup 2024 afholdes i uge 32 fra d. 9-11. august. Til Kronborg Cup får jeres hold en oplagt mulighed for at pudse formen af inden efterårets fodboldsæson for alvor går i gang. Se rækker og årgange her, samt priser for holdgebyr i 2024 her.

Hurtig tilmelding anbefales
Tilmeld jeres hold her på siden allerede nu, da vi plejer at blive udsolgt i de fleste rækker. Ved et stort antal tilmeldinger til stævnet, forbeholder stævneledelsen sig ret til at lukke for tilmeldingen i nogle rækker.

Sidste frist for tilmelding og betaling er den 15. juni 2024.

Tilmelding for 2024 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien. Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2024
CVR. NR.: 36285621