90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

100 hold er tilmeldt på rekordtid


Tilmeldingen til Kronborg Cup 2024 har været åben i lidt over en måned, og allerede nu er næsten 100 hold tilmeldt næste års turnering. Der er fart på antallet af nye tilmeldinger i disse uger. I enkelte rækker er der ved at være venteliste.

Interessen kommer både fra mange tidligere deltagende klubber, men også nye klubber er klar til årets version af Kronborg Cup.

Kronborg Cup 2024 afholdes i uge 32 fra d. 9-11. august. Til Kronborg Cup får jeres hold en oplagt mulighed for at pudse formen af inden efterårets fodboldsæson for alvor går i gang. Se rækker og årgange her, samt priser for holdgebyr i 2024 her.

Hurtig tilmelding anbefales - vi plejer at blive udsolgt...
Tilmeld jeres hold her på siden allerede nu, da vi plejer at blive udsolgt i de fleste rækker. Ved et stort antal tilmeldinger til stævnet, forbeholder stævneledelsen sig ret til at lukke for tilmeldingen i nogle rækker.

"Det er fantastisk at se så mange hold er klar til Kronborg Cup 2024. Vi glæder os til at se fællesskabet og glæden på fodboldbanerne igen næste år", siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup.

Sidste frist for tilmelding og betaling er den 15. juni 2024.

Tilmelding for 2024 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien. Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621