90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Tilmeldingen til Kronborg Cup 2024 er nu åben!

Velkommen til Kronborg Cup 2024 - det er med stor glæde, at vi kan invitere til næste års Kronborg Cup.

Kronborg Cup 2024 afholdes i uge 32 fra d. 9-11. august. Til Kronborg Cup får jeres hold en oplagt mulighed for at pudse formen af inden efterårets fodboldsæson for alvor går i gang.

"Vi glæder os til at gentage succesen fra sidste år, hvor en masse børn og unge havde en festlig weekend med stort åbningsevent om fredagen og i weekenden mødte hinanden på fodboldbanen og på sidelinjen på tværs af hold, klub og nationalitet" siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup.

De første hold har allerede forud tilmeldt sig næste års turnering. Skal jeres hold deltage i Kronborg Cup? Tilmeld jeres hold i linket nedenfor.

Det er underordnet om I er et pige- eller drengehold, eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle. De enkelte hold og årgange spiller på samme fodboldanlæg hele weekenden. De mange kampe afvikles på over 60 toptrimmet fodboldbaner på Helsingør Kommunes otte fodboldanlæg.

Se rækker og årgange her, samt priser for holdgebyr i 2024 her.

Sidste frist for tilmelding og betaling er den 15. juni 2024.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding mv., så har vi samlet en FAQ med det mest stillede spørgsmål, ellers er I altid velkommen til at kontakte os på info@kronborgcup.dk eller i vores kontaktformular.

Vi ses til Kronborg Cup 2024.

Tilmelding for 2024 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien. Både for piger og drenge.
Tilmeld hold

Forrige Nyheder

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621