75% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

TAK FOR I ÅR!

Det sidste mål er scoret, den sidste kamp er fløjtet af og de sidste medaljer er uddelt ved Kronborg Cup 2023! Det var fantastisk at se alle deltagere igen til åbningseventet og ude på banerne, samt alle tilskuerne på sidelinjen.

2023 blev rekordår for Kronborg Cup målt på antal overnattende. Ca. 2.500 deltagere overnattede i år i forbindelse med Kronborg Cup.

Til årets åbningsevent var der blandt andet besøg af Christopher Aarlit Bach, der skabte stor glæde og begejstring på scenen med freestyle shows, hvor der efterfølgende var mulighed for at spille 1v1 og få taget billeder. En række af Kronborg Cup's samarbejdspartnere havde medbragt forskellige aktiviteter, der alt sammen dannede rammen om et fantastisk event. Som noget nyt i år blev åbningsmarchen skudt i gang fra scenen med optræden fra Wafande. Dette satte den helt rette stemning inden alle deltagere gik den store march gennem Helsingør by til fest og slagsange på alle skandinaviske sprog.

"Det var en rigtig god eftermiddag med mange besøgende deltagere, men også lokale, der lagde vejen forbi Kulturhavnen. Vi ønsker at lave et event, der både tiltrækker alle deltagere som opvarmning til weekendens kampe, men også lokale og turister, der har lyst til at prøve forskellige aktiviteter og ikke mindst opleve stemningen og fællesskabet, som en fodboldturnering for børn og unge skaber. Det var en rigtig festlig eftermiddag takket være alle besøgende og aktiviteterne fra samarbejdspartnere, siger Frank S. Jensen, ansvarlig for åbningseventet.

Lørdag morgen blev Kronborg Cup 2023 for alvor skudt i gang for de over 500 deltagende hold. Intet mindre end 1350 kampe blev, der spillet i løbet af weekenden med mange flotte mål - faktisk hele 5.800 mål - som en god forberedelse til efterårssæsonen. 

På sidelinjen var der god stemning, hvor vejret det meste af weekenden var med spillerne og tilskuere. Kronborg Cup er en breddeturnering, hvor spillet og forberedelserne til efterårssæsonen er i fokus. Men søndag eftermiddag skulle vinderne af hver række kåres ved en præmieoverrækkelse på hver af de syv anlæg. I de små årgange er der erindringsmedaljer til hvert hold.

"Det var fantastisk at se alle deltagere på banerne. Overordnet set gik det rigtig godt med afviklingen af turneringen, og vi kunne virkelig mærke glæden hos deltagerne ved at komme retur til et fodboldstævne efter sommerferien, hvor de unge igen kunne være sammen omkring fodbolden", siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup styregruppe.

Tak til frivillige og samarbejdspartnere
På vegne af Kronborg Cup skal der lyde et stort tak til alle frivillige og samarbejdspartnere.

800 frivillige hjalp i løbet af weekenden med at få hele arrangementet til at glide og sikre en god oplevelse for de mange tusinde besøgende.

Formand for Kronborg Cup's styregruppe kan ikke se et Kronborg Cup uden de frivillige hjælp:

"Der skal lyde en stor tak til alle de frivillig på skolerne, spillestederne, åbningseventet og de mange frivillige "bag kulisserne", der har brugt timer, dage og uger på at hjælpe Kronborg Cup. Det ville ikke være muligt at afholde en så stor turnering med flere tusinde deltagere fordelt på så mange forskellige lokationer uden de frivillige",

En særlig tak skal også lyde til alle Kronborg Cup's sponsorer og samarbejdspartnere fra Kronborg Cup Event's formand, Nick Rubin:

"Vi er glade for den store opbakning, vi mærker fra vores samarbejdspartnere og sponsorer, der år efter år støtter op om Kronborg Cup. De er med til at udvikle Kronborg Cup i en rigtig spændende retning, hvor vi hvert år kan bygge på. Et stort tak herfra.

Vi glæder os til at se jer igen til Kronborg Cup 2024 - 9-11. august 2024!

Venlig hilsen
Kronborg Cup styregruppe

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621