90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Nyt flerårigt samarbejde mellem Kronborg Cup og Sport Direct

Kronborg Cup har forlænget samarbejdet med Sport Direct og Adidas frem til 2026.

”Det er med stor glæde, og ikke mindst stolthed, at vi har forlænget vores aftale med Sport Direct. Vi vil fokusere på at udvikle partnerskabet for begge parter med bl.a. kampagner og nye designs". er og nye designs", Nick Rubin, formand for KC-event. 

Fokus i det fornyede partnerskab er at skabe værdi for begge parter, støtte til det lokale erhvervsliv og give de bedste forudsætninger for, at deltagerne ved Kronborg Cup får nogle gode oplevelser.

”Vi er meget glade og tilfredse med forlængelsen af det tætte samarbejde med Kronborg Cup, som nu kører på 17. år. Det har været en fornøjelse at være med på sidelinjen, og se hvordan Kronborg Cup har udviklet sig, både i antallet af deltagere, engagerede frivillige samt tilskuere. I særdeleshed den gevinst som Kronborg Cup er med til at give de lokale klubber til det store ungdoms- og klubarbejde som pågår hver dag i kommunen”.

”Fra Sport Direct – Helsingørs side skal der lyde et stort cadeau, og en kæmpe tak til alle de hundredevis af frivillige, som alle er med til at skabe en fantastisk ramme for et flot fodboldstævne og sætte Helsingør og alle byens skønne seværdigheder på kortet i både ind- og udlandet” siger Carsten Nielsen, Sport Direct Helsingør.

Adidas er blandt verdens førende fodboldbrands, der leverer sportstøj i topklasse til Real Madrid, Arsenal, Juventus, Manchester United og mange flere.

”Vi er glade for, at vi med samarbejdet kan have Kronborg Cup t-shirts til vores deltagere og frivillige af topkvalitet, som også bliver brugt når turneringen er slut. Vi har hvert år set glade børn i Kronborg Cup t-shirts på vej til skolestart efter sommerferien. Det er vi jo selvsagt rigtig glade for”, Henrik Svinggaard, KC styregruppe medlem.

Kronborg Cup og Sport Direct vil i foråret præsentere dette års deltager- og frivillig t-shirts.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621