Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben
                
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben!
TILMELD HOLD

ForSea tilbyder ekslusivt rabat for Kronborg Cup deltagere og familier/gæster

ForSea tilbyder alle deltagende hold og familie ved Kronborg Cup 10% rabat i perioden d. 5-7 august 2022. Benyt koden CUP22 og få 10% rabat på ordinær pris. 

Overfarten tager kun 20 minutter, og I kan enten blive ombord og hoppe af igen, når I rammer Danmark, eller tage et kig på vores hyggelige naboby Helsingborg, hvor I finder alt fra gode shoppemuligheder til kultur og oplevelser for hele familien. Ombord på ForSea's færger kan passagere handle til attraktive priser, spise på restauranter og caféer - og sågar vælge at blive for at nyde et skønt måltid ombord med udsigt over Øresund.

Betingelserne er som følger:.

  • Kan bruges i perioden 5-7. august.
  • Gælder 1-dags billet bil max 6 m.
  • Helsingør-Helsingborg / Helsingborg-Helsingør (kan bruges fra begge sider af sundet).
  • Kan kun købes online ved brug af koden CUP22.
  • 10% rabat på ordinær pris.


Læs om forældretilbud her - og book værelse til fordelagtige priser.

Oplev Helsingør og Nordsjælland
Der er under Kronborg Cup mulighed for at besøge mange forskellige aktiviteter rundt omkring i Helsingør Kommune. Hvis I trænger til en pause fra fodbolden, så har vi samlet et overblik over en række aktiviteter, som I kan besøge. Der er aktiviteter for alle aldre - store som små.

Helsingør by og kommune er fuld af historie, seværdigheder og autenticitet. Omringet af Øresund med smukke strande mod nord og syd og Nationalpark Kongernes Nordsjællands fortryllende skove og natur. En sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien.

Hvis I er til gå-, eller løbeture så byder Helsingør på smukke skove og strande. Hvad med en dukkert i bølgen blå? Så hop en tur i havet fra de børnevenlige strande. Kysten er en stor legeplads for både store og små og er perfekt, hvis man ønsker ren afslapning til lyden af bølgerne. I kan også gå på opdagelse i de gamle smukke byer, når fodbolden trænger til en pause.

Helsingør Kommune byder på rigtig mange oplevelser, arrangementer og meget mere.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621