Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
2021 TILMELDING ER ÅBEN
Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
TILMELD HOLD

Brizze vender retur i år!

Boldkunstneren Brian Brizze Mengel besøger igen i åbningseventen til Kronborg Cup. Brizze gentager succesen fra sidste år fredag d. 7. august på Helsingør Kulturhavn ved Kulturværftet.

Kom og mød boldkunsteren Brizze fredag eftermiddag d. 7. august. Til åbningseventen vil der være mulighed for gratis at overvære og prøve: 

- freestyle og panna workshops

- freestyle shows

- spil streetfodbold mod drengene

- og meget mere sjov og underholdning med fodbolden.  

Brizze er Danmarksmester i fodboldtricks, landsholdsspiller på det danske futsal-landshold og har vundet DM i fodboldtricks 2 gange og blev top 10 i verden i 2010. Brizze er ikke mindst kendt fra de sociale medier, hvor han er Danmarks største fodboldinfluencer med de sociale medier på især Instagram og Youtube med en dansk og international profil. Med 115.000 følgere på YouTube, 650.000 følgere på Facebook og over 1 mio. på Instagram gør det Brizze til en af de mest populære trickspillere i hele Europa. Brizze er kun den 3. danske idrætsudøver, der er kommet over 1 mio. følgere på Instagram - kun overgået af Christian Eriksen og Caroline Wozniacki…

Til åbningseventen vil han bl.a. vise verdensklasse fodboldtricks og dele ud af sin tekniske færdigheder og erfaringer fra futsal-verdenen. Der vil selvfølgelig også være mulighed for, at få en autograf og et billede sammen med Brizze.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621