75% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Wafande sparker gang i festen til årets åbningsevent

Hitmageren Wafande gæster Kronborg Cup's åbningsevent fredag d. 11. august kl. 17.00 på Helsingør Kulturhavn.

Åbningseventet afsluttes med et brag af en koncert på den store scene midt på Kulturhavnen, hvor Wafande skyder årets turnering i gang med musik og dans for alle deltagere og tilskuere.

Der er gratis entré til koncerten - også for ikke-Kronborg Cup deltagere - så tag venner og familie med til Helsingør.

Wafande er en af landets bedste live entertainere, der gang på gang sætter strøm til publikum med hits der gennem årene er gået platin. Improvisationen falder Wafande naturligt ind, og der er ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest – hver gang.

Nick Rubin, formand for KC-event, ser frem til koncerten og åbningseventet:

"Vi glæder os til, at Wafande skal skyde Kronborg Cup 2023 i gang med et brag af en fest til åbningseventet.

Der er fri entré for alle i byen - det er vigtigt for Kronborg Cup, at det også bliver en festdag for hele byen". 

Prisvindende kunster, der sparker gang i festen
Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som ”Se Mig I Dag”, ”Django” og ”En Anden” for bare at nævne nogle få.

2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’.  Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande – specielt efter hele tre sæsoner som coach i Voice Junior på TV2.

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lag tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere.

Siden det guldcertificerede debutalbummet Du Ved Det, udgivet på Universal Music i 2011, er den altid hårdtarbejdende sanger for længst trådt ud af undergrunden, og det er få danskere, der ikke kender Wafande og hans musik. I 2014 udgav Wafande sit andet fuldlængde album Nyt Land. I 2015 udkom den soulede single ’Himlen for mig selv’ fra EP’en Grand Danois og blev straks Ugens Uundgåelige på P3.

Et glædeligt gensyn
I 2014 besøgte Wafande også Kronborg Cup til åbningseventet. Dengang var turneringen mindre end i dag, så det bliver et større publikum af fodboldspillere Wafande nu skal stå foran.

"Koncerten står stadig tydeligt i erindringen, som en sjov og underholdende koncert for vores deltagere. Vi glæder os derfor til, at han endnu en gang kommer forbi Helsingør", siger Nick Rubin.

I gennem årene har der været besøg af bl.a. Bro, Djämes Braun og Pharfar.

Du kan læse mere om årets åbningsevent her. Programmet bliver offentliggjort snarest og bliver opdateret løbende. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag d. 11. august. Vi glæder os til et brag af en fest!

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621