75% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Sidste udkald for overnatning

Mangler I stadig at få booket overnatning til Kronborg Cup 2023? Så skal I til at slå til nu!

Vores overnatningsmuligheder er meget populære i år! Med to uger er der tæt på at være udsolgt på alle overnatningsmuligheder. Skoleovernatning, Helsingør Vandrerhjem og Helsingør Ferieby er fuld booket - her kan I skrive jer op på venteliste på info@kronborgcup.dk.

Fælles fodboldture er en fantastisk mulighed for at styrke sammenholdet og kammeratskabet på holdet og på tværs af holdene i jeres klub. Kronborg Cup har overnatningsmuligheder i god kvalitet, samt fuld forplejning fra fredag aften til søndag middag. Kronborg Cup har rammerne klar til jeres holdtur henover weekenden.

Hvis I ikke vil misse muligheden for at overnatte i forbindelse med Kronborg Cup 2023, så er der stadig ledige pladser på vores hotelovernatninger. Det kan I læse mere om i linket nedenfor.

Se vores overnatningsmuligheder

Alle overnatningsmuligheder inkluderer åbningsarrangement, Kronborg Cup spillertrøje og helpension (fredag aften på Værftets Madmarked, tre måltider lørdag og morgenmad, samt frokost søndag.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding, overnatning mv., så har vi samlet en FAQ med det mest stillede spørgsmål, ellers er I altid velkommen til at kontakte os på info@kronborgcup.dk eller i vores kontaktformular.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621