90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Banerne bliver igen fyldt med blå vikinger

Igen i år er Lyngby Boldklub 1921 massivt repræsenteret på anlæggene under Kronborg Cup. Lyngby Boldklub deltager med 18 drenge- og pigehold til Kronborg Cup 2023.

Lyngby Boldklub er en klub på ca. 1.300 medlemmer i 2022 - og er i blandt de største klubber på Sjælland. Klubben består af en professionel afdeling, Lyngby Boldklub A/S, og amatør/breddeafdelingen, Lyngby Boldklub 1921. Klubben har vundet to Danmarksmesterskaber (1983 og 1992) og tre pokaltitler (1984, 1985 og 1990). På ungdomssiden er klubben kendt som en sand talentfabrik, der er respekteret for det store arbejde med talenter i hele Danmark og har DBU's A+ licens.

I 2015 skiftede den tidligere Kronborg Cup deltager, Jacob Bruun Larsen, fra ungdomsafdelingen i Lyngby Boldklub til storklubben Borussia Dortmund. Det kan du læse mere om i vores portræt i del 1 og del 2.

Vi har talt med Karsten Stiig Alnor, der til dagligt er Sportslig Chef i Lyngby Boldklub, om deres deltagelse i Kronborg Cup.

Hvorfor deltager I i Kronborg Cup igen i år?

"Vi deltager i denne fede turnering, da det efter sommerpausen er en super opstart for vores årgange. Socialt og sportsligt giver det os nemlig mulighed for at være helt klar inden, de ordinære turneringer starter op kort tid efter". 

Hvad er jeres forventninger til Kronborg Cup 2023?

"At blive matchet godt. Møder modstandere, som kan få vores hold kamp-fit igen efter sommerpausen. Og så møde en rigtig god turneringsorganisering. Det sætter vi nemlig stor pris på, når vi deltager med mange hold".

Hvordan skiller Kronborg Cup sig ud fra andre turneringer? Hvad er det bedste ved Kronborg Cup?

"Tidspunktet ligger optimalt for os. Alle spillere/familier er som regel hjemme fra ferie igen på det tidspunkt. Derfor kan vi få mange spillere med. Og så er det tættest muligt på turneringsopstart. Så turneringen ligger optimalt, da spillere (og oftest også nye trænere) kan danne gode relationer". 

Hvad er formålet med jeres deltagelse i Kronborg Cup?

"At stå stærkt såvel sportslig som socialt til den kommende sæson".

Hvad er jeres bedste minde fra sidste år?

"Der er mange. Men tit afspejler det sig i at spillerne ofte snakker om, at de ser frem til at skulle deltage ved turneringen igen. Så på den måde har der været mange individuelle minder, som spillerne husker positivt".  

Med ni medaljer - heraf tre af guld, tre af sølv og tre af bronze var Lyngby Boldklub den klub, der i 2022 kunne rejse hjem fra Kronborg Cup med flest pokaler medaljer til klubbens pokalskab.

Fra Kronborg Cups side er vi utrolig glade og stolte over, at klubber som Lyngby Boldklub, og mange andre har gjort det til en klubtradition at deltage i Kronborg Cup år efter år.

Skal I med til Kronborg Cup 2023?

Over 450 tilmeldte hold fra Danmark, Sverige og Finland.
Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621