75% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Fart på tilmeldingerne til Kronborg Cup 2023

Med halvanden måned til tilmeldingsfrist, er antallet af tilmeldte hold til Kronborg Cup 2023 passeret sidste års antal hold. Der er fart på antallet af nye tilmeldinger i disse dage - 375 hold er tilmeldt årets turneringen. Interessen kommer både fra mange tidligere deltagende klubber, men også nye klubber er klar til årets version af Kronborg Cup.

Hurtig tilmelding anbefales - vi plejer at blive udsolgt...
Tilmeld jeres hold her på siden allerede nu, da vi plejer at blive udsolgt i de fleste rækker. Ved et stort antal tilmeldinger til stævnet, forbeholder stævneledelsen sig ret til at lukke for tilmeldingen i nogle rækker.

Kronborg Cup 2023 afholdes i uge 32 fra d. 11-13. august. Til Kronborg Cup får jeres hold en oplagt mulighed for at pudse formen af inden efterårets fodboldsæson for alvor går i gang. Se rækker og årgange her, samt priser for holdgebyr i 2023 her.

Sidste frist for tilmelding og betaling er den 16. juni 2023.

Det er underordnet om I er et pige- eller drengehold, eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle. De enkelte hold og årgange spiller på samme fodboldanlæg hele weekenden. De mange kampe afvikles på over 60 toptrimmet fodboldbaner på Helsingør Kommunes otte fodboldanlæg.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding mv., så har vi samlet en FAQ med det mest stillede spørgsmål, ellers er I altid velkommen til at kontakte os på info@kronborgcup.dk eller i vores kontaktformular.

Vi ses til Kronborg Cup 2023!

Tilmelding for 2023 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien. Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621