95% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Nyt flerårigt samarbejde mellem Kronborg Cup og Sport Direct – Helsingør/Nike

Kronborg Cup har forlænget samarbejdet med Sport Direct/Nike, der begyndte i 2008, så det nu løber frem til 2023.

”Det er med stor glæde og ikke mindst stolthed, at vi nu kan ”breake” nyheden, at vi har forlænget vores aftale med Nike og Sport Direct som tøjpartner, hvor vi vil fokusere på at udvikle partnerskabet for begge parter med bl.a. kampagner og nye designs". Casper Gade, formand for KC-event. 

Nike er blandt verdens førende fodboldbrands, der leverer sportstøj i topklasse til fodboldklubber som fx FC Barcelona, Chelsea FC, PSG og fra næste sæson Liverpool FC. 

”Vi er glade for, at vi med samarbejdet med Sports Direct og Nike kan have Kronborg Cup t-shirts til vores deltagere og frivillige af topkvalitet, som også bliver brugt når turneringen er slut. Vi har hvert år set glade drenge og piger cykle i Kronborg Cup bluserne på vej til skolestart efter sommerferien. Det er vi jo selvsagt rigtig glade for”. Henrik Svinggaard, KC styregruppe medlem.

Fokus i det fornyede partnerskab er at skabe værdi for begge parter, og naturligvis give de bedste forudsætninger for, at deltagerne ved Kronborg Cup får nogle gode oplevelser.

”Vi er meget glade og tilfredse med forlængelsen af det tætte samarbejde med Kronborg Cup som nu kører på 12. år. Det har været en fornøjelse at være med på sidelinjen og se hvordan Kronborg Cup har udviklet sig, både i antallet af deltagere, engagerede frivillige samt tilskuere. I særdeleshed den gevinst som Kronborg Cup er med til at give de lokale klubber til det store ungdoms- og klubarbejde som pågår hver dag i kommunen”. Carsten Nielsen, Indehaver, Sport Direct Helsingør.

”Fra Sport Direct – Helsingørs side skal der lyde et stort cadeau, og en kæmpe tak til alle de hundredevis af frivillige, som alle er med til at skabe en fantastisk ramme for et flot fodboldstævne og sætte Helsingør og alle byens skønne seværdigheder på kortet i både ind- og udlandet”. Carsten Nielsen, Indehaver, Sport Direct Helsingør.

Kronborg Cup og Sport Direct/Nike vil i foråret præsentere dette års deltager- og frivillig t-shirts.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2024
CVR. NR.: 36285621