75% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

"Den årlige fodboldtur for alle hold"

IS Skævinge Fodbold har for 4. år i streg tilmeldt sig til Kronborg Cup med overnatning. Ungdomskoordinatoren i IS Skævinge Fodbold fortæller om de gode minder fra Kronborg Cup, og hvorfor klubben har gjort Kronborg Cup til den årlige fodboldtur.

IS Skævinge Fodbold er en klub med lige over 300 medlemmer i Hillerød Kommune i Nordsjælland. Fodboldklubben arbejder med egne ord ud fra mottoet, at der skal være plads til alle i klubben, mens de samtidig prøver at give den enkelte spiller lige netop dét tilbud, spilleren er ude efter. De lægger vægt på kammeratskab på tværs af årgange, så de kan styrke fællesskabet mellem både spillere og trænere.

Rudi Dalsgaard, ungdomskoordinator:

"Vi har altid store forventninger til Kronborg Cup, fordi det i årevis har været et ekstremt veldrevet stævne, hvor der er styr på tingene - især ude på banerne.

Det er også derfor, vi vælger at komme igen år efter år - og det var det, der i sin tid fik os til at vælge Kronborg Cup som klubbens årlige fodboldtur for alle hold. Det betyder bare rigtig meget, at stævnet er godt arrangeret og man kan regne med de informationer, man får.

Samtidig er der også et godt og bredt sportsligt niveau, lige som stævnet ligger et godt tidspunkt som opvarmning til sæsonstart.

Vores bedste minde fra sidste år var nok at se, hvordan vores hold støttede op om hinanden på banerne og på overnatningsstederne, hvor der blev snakket og hygget på tværs af årgange - og med andre klubber".

Fra Kronborg Cups side er vi utrolig glade og stolte over, at klubber som IS Skævinge, og mange andre, har gjort det til en klubtradition at deltage i Kronborg Cup år efter år! 

Vi glæder os til at se jer igen i år!

Forrige Nyheder

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621