90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Kronborg El er ny hovedsponsor for Kronborg Cup

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere Forsyning Helsingør som ny hovedsponsor fra 2021 til og med 2023. Med den nye samarbejdsaftale udvider Forsyning Helsingør samarbejdet med øget støtte, engagement og tilstedeværelse i Kronborg Cup.

Fra næste års Kronborg Cup og til og med 2023 kommer Forsyning Helsingørs logo til at pryde de mange tusinde deltager- og frivillig-t-shirts, der udleveres ved Sjællands største fodboldturnering. Det er et af resultaterne af en ny samarbejdsaftale mellem Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S og Kronborg Cup. En aftale der for første gang gør det lokale elhandelsselskab til hovedsponsor – og samtidig sikrer Kronborg Cup i alt 75.000 kroner i den tre-årige periode.

”I Forsyning Helsingør ønsker vi at være en aktiv del af lokalsamfundet. Derfor bakker vi op om en række lokale sportsbegivenheder og events gennem vores elhandelsselskab. Kronborg Cup er et af de store events. Ved at øge vores støtte til fodboldturneringen - og nu blive hovedsponsor - sender vi et klart signal til vores nuværende og kommende kunder, om at de er med til at støtte lokalsporten, når de køber Kronborg El. Samtidig får vi øget vores eksponering”, siger Jens Bertram, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør.

Frank S. Jensen, medlem af styregruppen for Kronborg Cup, er glad for den nye aftale:

”Kronborg El er en af vores faste og lokale sponsorer, og vi har været glade for det samarbejde, vi har haft indtil nu. Derfor giver det også rigtig god mening at udvide aftalen, så både vi og Kronborg El kan få endnu mere ud af at arbejde sammen de næste tre år”.

Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S sælger de to grønne el-produkter Kronborg El og Kronborg El+. Begge produkter har de seneste år placeret sig i markedet som nogle af de meste konkurrencedygtige på prisen, hvilket blandt andet skyldes, at kunderne slipper for betalingsgebyrer. 

Selskabet har tidligere arrangeret Kronborg El Cup for de mindste deltagere ved det store fodboldstævne. Men med den nye samarbejdsaftale udvider selskabet sin støtte, engagement og tilstedeværelse i Kronborg Cup. 

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621