95% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

a-round er ny digital partner

Kronborg Cup indgår nyt samarbejde med det lokale fremadstormende digitale bureau a-round, der har til huse i Helsingør og Hillerød. a-round er førende inden for bl.a. webudvikling, design, foto, video og markedsføring og vil det næste år være Kronborg Cups nye digitale partner.

a-round har bl.a. været med til at designe og udvikle Kronborg Cup’s nye hjemmeside og har tidligere produceret forskelligt indhold til Kronborg Cup’s sociale medier. Med den nye samarbejdsaftale udvider a-round samarbejdet med øget engagement og tilstedeværelse i Kronborg Cup.

Casper Birch Buchberg, indehaver og stifter af a-round bakker med stor glæde op om et stort event i Helsingør, der giver liv til byen;

Jeg synes, at det er fantastisk, når Helsingør påtager sig rollen som vært for store sportsbegivenheder, da det bringer liv til byen. Vi får en masse nye ansigter i vores gader, og der er en helt særlig stemning i byen hvert år, når det er blevet tid til Kronborg Cup. Jeg er overbevist om, at det gør en kæmpe forskel for Helsingør og sætter os på fodboldlandkortet. Jeg kan levende sætte mig ind i, hvor fedt det må være for vores lokale spillere at deltage i et stort stævne på hjemmebane".

Casper ser spændende perspektiver i samarbejdet, som a-round gerne vil støtte op om;

”Jeg har med egne øjne set, hvordan Kronborg Cup de sidste mange år har etableret sig som den vigtigste og største fodboldturnering for børn og unge på Sjælland. Jeg har set, hvordan Kronborg Cup med sikker hånd er vokset til et stort professionelt foretagende, der drives af lokale frivillige. Det gode arbejde vil vi selvfølgelig gerne støtte op om".

Formanden for KC-event, Casper Gade, glæder sig over det nye samarbejde. At a-round er et lokalt firma med stort lokalt engagement giver samarbejdet en ekstra dimension;

Vi glæder os over, at a-round har valgt at investere energi og ressourcer i Kronborg Cup som ny digital partner. a-round kan være med til, at vi hele tiden kan følge den digitale udvikling og sikre, at vi som fodboldturnering har de rettidige digitale løsninger”.

Casper Gade uddyber yderligere vigtigheden af samarbejdet;

Det betyder selvfølgelig meget, at vi i disse tider får nye samarbejdspartnere med på holdet bag Kronborg Cup, og at a-round ser en værdi i Kronborg Cup”.

Er du også interesseret i at høre mere om mulighederne for at blive samarbejdspartner i Kronborg Cup, så læs mere her.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2024
CVR. NR.: 36285621