90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Slut dagen af med topkamp i 1. division på Helsingør Stadion

FC Helsingør inviterer alle Kronborg Cup deltagere til topkamp på Helsingør Stadion, fredag aften efter åbningseventet. Der er gratis entré for Kronborg Cup deltagere, men begrænset antal pladser, så det er først til mølle.

Oplev fodboldbraget mellem FC Helsingør og sidste års Superligahold Aab, der gæster Helsingør Stadion fredag d. 11. august kl. 19.00. Aab har fx Lucas Andersen og Nicklas Helenius, der begge tidligere har spillet på det danske landshold, samt Allan Sousa og Rasmus Thelander i truppen.

Tag dit hold med på stadion dagen inden, at Kronborg Cup går i gang og få taktisk inspiration og en god oplevelse og samvær for hele holdet.

For information omkring billetter og adgang se nedenfor.

Praktiske oplysninger
For at undgå ubrugte billetter og overholde stadionkapaciteten bedes en repræsentant fra hvert hold (træner/holdleder) tilmelde hold med samlet antal deltagere på mm@fchelsingor.dk inden dagen, eller ved at henvende sig i FC Helsingørs stand på Kulturhavnen til åbningseventet inden kl. 16.30.

OBS: Der er begrænset antal pladser. Tilbuddet gælder kun deltagere og trænere/holdledere tilknyttet holdet. Forældre kan købe billet direkte på FC Helsingørs hjemmeside, og I vil blive placeret sammen med holdet.

Der vil være en separat indgang for Kronborg Cup deltagere på stadion.

I er selv ansvarlig for at komme til og fra stadion på Gl. Hellebækvej 65, 3000 Helsingør. Der er ca. 25. minutters gang fra åbningseventet.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621