90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Overnatning for forældre og tilskuere til fordelagtige priser

Skal du til Kronborg Cup for at se dit barn spille fodbold? Kronborg Cup har sikret gode priser på overnatning, så I kan bo tæt på spillestederne og Helsingør By.

Skal du til Kronborg Cup for at se dit barn spille fodbold? Book overnatning, så I kan være tæt på spillestederne og Helsingør By.

Hvert år tager rigtig mange familier med til Kronborg Cup. Det er med stor glæde, at så mange følger holdene på sidelinjen og skaber god stemning til kampene. Derfor tilbyder vi lige nu særlig priser på overnatning for forældre på hotel Comwell Borupgård og feriehytter i Helsingør Ferieby, så det er muligt at følge holdene tæt hele weekenden. 

Disse overnatningsmuligheder ligger godt placeret i smukke omgivelser i Helsingør og Snekkersten beliggende tæt på Kronborg Slot, Kulturværftet, Øresund og Helsingørs historiske bymidte 

Overnatning i forbindelse med Kronborg Cup er en oplagt mulighed for forældre og familier, der vil følge børnene under turneringen og samtidig holde weekend i skønne Helsingør.

Book overnatning

 • Comwell Borupgaard:
  Dobbeltværelse: 995 kr. pr. døgn inkl. morgenmad.
  Book overnatning på: fme@comwell.com.
  Læs mere om Comwell Borupgaard her.
 • Helsingør Ferieby:
  2.500 kr. for en 6 personers hytte fra fredag til søndag (ingen forplejning).
  Book overnatning på: svinggaard@hotmail.com.
  Læs mere om Helsingør Ferieby her.

OBS: Begrænset antal pladser.

Oplev Helsingør og Nordsjælland
Der er under Kronborg Cup mulighed for at besøge mange forskellige aktiviteter rundt omkring i Helsingør Kommune. Hvis I trænger til en pause fra fodbolden, så har vi samlet et overblik over en række aktiviteter, som I kan besøge. Der er aktiviteter for alle aldre - store som små.

Helsingør by og kommune er fuld af historie, seværdigheder og autenticitet. Omringet af Øresund med smukke strande mod nord og syd og Nationalpark Kongernes Nordsjællands fortryllende skove og natur. En sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien.

Hvis I er til gå-, eller løbeture så byder Helsingør på smukke skove og strande. Hvad med en dukkert i bølgen blå? Så hop en tur i havet fra de børnevenlige strande. Kysten er en stor legeplads for både store og små og er perfekt, hvis man ønsker ren afslapning til lyden af bølgerne. I kan også gå på opdagelse i de gamle smukke byer, når fodbolden trænger til en pause.

Helsingør Kommune byder på rigtig mange oplevelser, arrangementer og meget mere.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621