75% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Overnatning for forældre og tilskuere til fordelagtige priser

Skal du til Kronborg Cup for at se dit barn spille fodbold? Kronborg Cup har sikret gode priser på overnatning, så I kan bo tæt på spillestederne og Helsingør By.

Nu kan der bestilles hotelophold for familier og tilskuere, der rejser til Helsingør for at opleve Kronborg Cup.

Hvert år tager rigtig mange forældre og familier med til Kronborg Cup. Det er med stor glæde, at så mange følger holdene på sidelinjen og skaber god stemning til kampene. Derfor tilbyder vi i år forældretilbud med overnatning til fordelagtige priser for Kronborg Cup tilskuere, så det er muligt at følge holdene tæt hele weekenden. Vi tilbyder overnatning på flere forskellige hoteller i smukke omgivelser i Helsingør og Snekkersten beliggende tæt på Kronborg Slot, Kulturværftet, Øresund og Helsingørs historiske bymidte.

Hotelovernatning er en oplagt mulighed for forældre og familier, der vil følge børnene under Kronborg Cup og holde weekend i skønne Helsingør. For forældre og familie er der følgende muligheder:

- Marienlyst Strandhotel
- Konventum Hotel- og konferencecenter
- Comwell Borupgård

Læs mere om forældretilbud her - og book værelse til fordelagtige priser.

Oplev Helsingør og Nordsjælland
Der er under Kronborg Cup mulighed for at besøge mange forskellige aktiviteter rundt omkring i Helsingør Kommune. Hvis I trænger til en pause fra fodbolden, så har vi samlet et overblik over en række aktiviteter, som I kan besøge. Der er aktiviteter for alle aldre - store som små.

Helsingør by og kommune er fuld af historie, seværdigheder og autenticitet. Omringet af Øresund med smukke strande mod nord og syd og Nationalpark Kongernes Nordsjællands fortryllende skove og natur. En sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien.

Hvis I er til gå-, eller løbeture så byder Helsingør på smukke skove og strande. Hvad med en dukkert i bølgen blå? Så hop en tur i havet fra de børnevenlige strande. Kysten er en stor legeplads for både store og små og er perfekt, hvis man ønsker ren afslapning til lyden af bølgerne. I kan også gå på opdagelse i de gamle smukke byer, når fodbolden trænger til en pause.

Helsingør Kommune byder på rigtig mange oplevelser, arrangementer og meget mere.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621