90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

BALOOSH sparker gang i festen til årets åbningsevent

Hitmageren BALOOSH gæster Kronborg Cup's åbningsevent fredag d. 9. august på Helsingør Kulturhavn.

Åbningseventet afsluttes med et brag af en koncert på den store scene midt på Kulturhavnen, hvor BALOOSH skyder årets turnering i gang med musik og dans for alle deltagere og tilskuere.

Der er gratis entré til koncerten - så tag venner og familie med til Helsingør.

Stemmen fra gaden
BALOOSH sætter strøm til publikum med hits og der er garanti for en kæmpe fest – hver gang. Med den seneste hitsingle "Danser med dæmoner" i samarbejde med Omar, står den talentfulde århusianske kunstner, BALOOSH, i rampelyset som en central figur på den danske musikscene.

BALOOSH blev introduceret til det danske musiklandskab med en stærk tilstedeværelse i DR dokumentaren "Ghettostjerner", hvor hans klagefyldte fraseringer og dybe tekster afspejlede en sjælden kombination af melankoli, frustration og indlevelse. Han beviste hurtigt, at han er mere end blot en rapper – han er en sanger med en dyb forståelse for begge discipliner.

Efter en række stemningsfyldte musikvideoer som "Soldat", "Hayati", og senest ”Danser med dæmoner” er BALOOSH positioneret som fremtidens stjerne. Liveoplevelserne i 2022-2023 understregede hans magnetiske tiltrækning, hvor publikum ikke kun reagerede med imponerende salgstal, men også med en sjælden indlevelse, der bevidner om BALOOSH's evne til at formidle følelser og erfaringer
gennem musikken.

Samtidig med debutalbummet fik artisten en fremtrædende birolle i den danske storfilm "Underverden 2", hvor BALOOSH fik cementeret hans position som en multitalentfuld kunstner. Denne fusion af film- og musikverdenen illustrerer tydeligt BALOOSH's potentiale til at skabe banebrydende kunstoplevelser på tværs af medier.

Åbningsevent med fest hele eftermiddagen
I gennem de sidste år har bl.a. Wafande Bro, Djämes Braun og Pharfar afholdt koncert ved åbningseventet.

Du kan læse mere om årets åbningsevent her. Programmet bliver offentliggjort snarest og bliver opdateret løbende. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag d. 9. august. Vi glæder os til et brag af en fest!

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621