Kampprogram er klar
KAMPPROGRAM

Kronborg Special Kids Cup med plads til alle

OPDATERET D. 25 JULI - DETTE ÅRS SPECIAL KIDS ER DESVÆRRE AFLYST PGA. FOR FÅ TILMELDINGER

Kronborg Special Kids Cup er et nyt fodboldstævne designet til børn og unge med særlige behov og udfordringer.

Fællesskab er et nøgleord i Kronborg Cup. Med det nye initiativ Special Kids Cup vil vi gennem fodboldens mange muligheder for fællesskab og samvær fremme inklusion, fysisk aktivitet og social interaktion for børn og unge med særlige behov.

Kronborg Special Kids Cup vil være et tilpasset, støttende og sjovt fodboldstævne, der ikke kun fokuserer på konkurrence og resultater, men også at opbygge og understøtte socialt samvær og venskaber.

Turneringen er for 5-mands hold, henholdsvis U15-mix (årg. 2010-2012) og U12-mix (årg. 2013-2015) og afholdes i samme weekend d. 9-11. august 2024, som den øvrige turnering. Kampene spilles på banerne ved Snekkersten Idrætscenter, og der er mulighed for at overnatte på den lokale skole i Snekkersten.

Initiativet er støttet af Elsass Fonden og Fog Fonden, så der er mulighed for at få nedsat pris og økonomisk støtte til transport og overnatning.

Kronborg Cup tilbyder særlig rabat på overnatning til kostpris og betaling af transport (bro- og færgeafgifter).

"Vi vil med stævnet sætte en ny standard for fodboldturneringer med et mere inkluderende stævnemiljø, hvor der bygges bro mellem børn med særlige behov og deres jævnaldrende i en fælles aktivitet", siger Frank S. Jensen, styregruppemedlem og aktiv for udvikling af tilbud for Special Olympics for børn og voksne i Snekkersten IF.

I Kronborg Cup er det en centralt værdi, at alle skal have mulighed for at være en del af et fællesskab og have det sjovt. Det er nemlig det vigtigste for børns idrætsdeltagelse frem for resultater.

"Kronborg Cup vil levere mindeværdige oplevelser for børn og unge med særlige behov og deres familier, hvor der vil være mulighed for at møde ligesindede på tværs af klubber og landsdele", afslutter Frank S. Jensen.

Kontakt info@kronborgcup.dk eller telefon 21424760 for nærmere information om tilmelding, transport og overnatning. Læs mere om Kronborg Special Kids Cup her.

Praktisk information

  • Spillested: Snekkersten Idrætscenter, Agnetevej 1, 3070 Snekkersten
  • Der spilles på 5-mands bane med 5-mands mål.
  • Spilletid er 2 x 12 minutter
  • Det forventes, at hvert hold skal spille 3-4 kampe, både lørdag og søndag (afhænger af antal tilmeldte hold).

Foto: Anders Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2024
CVR. NR.: 36285621