TURNERING

Kronborg Cup - et fodboldstævne med kvalitet! 
Kronborg Cup er en god og oplagt mulighed for dit til at pudse formen af inden efterårets fodboldturneringer går i gang. Kronborg Cup byder på et spændende koncept med effektiv turneringsafvikling og fokus på sund kost. Det er underordnet om du er træner for et pige- eller drengehold i aldersgruppen mellem 8-17 år, eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle. Som en af de få turneringer tilbyder Kronborg Cup flere niveauer i de fleste rækker. De mange kampe afvikles på top-trimmede fodboldanlæg i Helsingør Kommune, og de enkelte hold spiller alle kampe på samme fodboldanlæg.

Tilmelding
Online tilmelding sker her - sidste frist for tilmelding er søndag d. 14. juni 2020. 
OBS: 
Ved evt. venteliste kommer hold med overnatning forrest i køen. 

 

Hurtig tilmelding anbefales - vi plejer at blive udsolgt... 
Tilmeld jeres hold her på siden allerede nu, da vi plejer at blive udsolgt i de fleste rækker. Ved et stort antal tilmeldinger til stævnet, forbeholder stævneledelsen sig ret til at lukke for tilmeldingen i nogle rækker. Ved færre end 5 hold i en række, forbeholder stævneledelsen sig ret til at afvikle stævnet på én enkelt dag (efter dialog med klubberne). 


Turneringsplan: Turneringsplan offentliggøres her på siden i slutningen af juli. Holdene er selv ansvarlige for at "hente" spilleprogram på hjemmesiden. 

Afvikling af kampe: Indledende kampe lørdag og niveauopdelt kampe søndag. Minimum 5 kampe over weekenden. Hele årgang spiller på samme spillested.

Deltagere: Drenge årgang 2004/05 til 2013 i 5, 8 og 11 mandsrækker. Piger årgang 2005 til 2013 i 5, 8 og 11 mandsrækker.

Vigtigt: Af hensyn til så retfærdig afvikling af turneringen som muligt, er det af stor betydning, at klubberne tilmelder hold i række og niveau, der svarer til holdets styrke. Turneringsledelsen forbeholder sig ret til at flytte tilmeldte hold op eller ned i niveau. 

Afbud:
 Holdtilmelding: Ved trækning af hold efter d. 14. juni 2020 tilbagebetales holdgebyr ikke.
Afbud i forhold til indkvartering - læs mere her.


Force majeure: Tilbagebetalingsreglerne er gældende, uanset om frameldingen/udeblivelsen skyldes ikke opnået visum, forsinkede eller aflyste tog, fly eller færger, strejker, lockout, blokader eller tilsvarende hændelser. Reglerne er tilsvarende gældende i tilfælde af jordskælv eller andre naturforstyrrelser. Der ydes ikke økonomisk kompensation til hold, der mister kampe som følge af andre holds udeblivelse, egen forsinket fremkomst eller hvis vejret gør det umuligt at gennemføre kampene.

FØLG OS

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon

KONTAKT OS

NYHEDSBREV

© Powered by Nord Kommunikation ApS

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon