90% af pladserne er solgt
TILMELD HOLD

Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er lukket - 565 hold er ny rekordantal

Tilmeldingen til årets Kronborg Cup er nu lukket og der fuld booket i alle årgange og rækker. Hold på venteliste bliver kontaktet, såfremt der kommer et afbud.

2023 er også året, hvor bliver sat ny rekord for antal deltagere ved Kronborg Cup. Hele 565 drenge- og pigehold fra Danmark, Sverige og Finland er klar til besøge Helsingør d. 11-13. august.

"Det er med rigtig stor glæde, at hele 565 hold har tilmeldt sig Kronborg Cup. Efter nogle rigtig hårde år i 2020, 2021 og 2022 er vi rigtig glade for at byde så børn og unge velkommen til en festlig weekend med stort åbningsevent om fredagen og en masse kampe lørdag og søndag. Vi glæder os til at se alle ude på anlæggene og i byen" siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup.

Efterspørgslen har faktisk været så stor i år, at en del hold desværre må stå på venteliste og der er booket flere skoler og klasselokaler til at imødekomme den store interesse.

"Vi vil selvfølgelig rigtig gerne have alle med til Kronborg Cup. Vi bruger alle ledige baner i Helsingør Kommune, og vi forsøger løbende at finde på løsninger, så flere kan komme med. Samtidig forsøger vi også at sikre flere overnatningspladser, så alle interesserede kan få plads. Det kan desværre ikke lykkes for alle, men vi har derfor også oprettet en venteliste i år" siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup.

Hjemmesiden bliver løbende opdateret med information om turnering, overnatning, åbningsevent, transport mv. Besøg vores FAQ side for at finde svar på jeres spørgsmål. 

Ved I, hvilket anlæg I skal spille på? Oversigt over anlæg kan ses her.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding mv., så har vi samlet en FAQ med det mest stillede spørgsmål, ellers er I altid velkommen til at kontakte os på info@kronborgcup.dk eller i vores kontaktformular.

Vi glæder os til at se jer d. 11-13. august.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621