Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
2021 TILMELDING ER ÅBEN
Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
TILMELD HOLD

Information om Covid-19 og Kronborg Cup 2021

Opdateret d. 29. november 2020

                                  
En tryg og sikker afvikling af Kronborg Cup for deltagere og frivillige er vores højeste prioritet.
Det er meget vigtigt for os, at alle deltagere føler sig sikre, når de skal tilmelde hold og deltage i turneringen.

Vi arbejder allerede med planlægningen af Kronborg Cup 2021, hvor vi arbejder med forskellige scenarier for at være i stand til at gennemføre turneringen i overensstemmelse med de danske myndigheders råd og anbefalinger, gældende love og regler og i overensstemmelse med DBU’s retningslinjer og anbefalinger. Men vigtigst af alt arbejder vi for at gennemføre Kronborg Cup 2021 med et set-up så tæt på det vi kender, som muligt.
Vi følger udviklingen, og hvis der er nye beslutninger eller anbefalinger fra myndighederne, opdaterer vi disse oplysninger.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til Helsingør Kommune og tilbyde de unge fodboldspillere en fodboldturnering i top kvalitet. Vi vil gøre vores yderste for at gennemføre turneringen så sikkert som muligt, så I får en dejlig weekend med mange nye fodboldminder.

Refusion af registrerings- og deltagelsesgebyrer
Hvis jeres hold vælger at annullere deltagelsen i Kronborg Cup på grund af de til en hver tid gældende corona-begrænsninger, kan I annullere jeres registrering med fuld refusion indtil d. 14. juni 2021.

Hvad sker der, hvis Kronborg Cup 2021 annulleres?
Hvis myndighedens begrænsninger gør det umuligt at gennemføre Kronborg Cup 2021, får alle registrerede hold fuld refusion af både registrerings- og deltagelsesgebyret.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding eller afviklingen af turneringen, så er I meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf. 2239 2292. 

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621