TURNERING

Kronborg Cup - et fodboldstævne med kvalitet


Kronborg Cup er en god og oplagt mulighed for dit til at pudse formen af inden efterårets fodboldturneringer går i gang. Det er underordnet om du er træner for et pige- eller drengehold i aldersgruppen mellem 8-17 år, eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle. Som en af de få turneringer tilbyder Kronborg Cup flere niveauer i de fleste rækker. De mange kampe afvikles på top-trimmede fodboldanlæg i Helsingør Kommune, og de enkelte hold spiller alle kampe på samme fodboldanlæg.

Kampprogram: Kampprogrammet for 2019 ligger klar her senest d. 21. juli. Holdene er selv ansvarlig for at downloade kampprogram på Kronborg Cup’s hjemmeside. Der tages forbehold for løbende ændringer. Hold jer derfor opdateret på siden.

Holdkort: Holdkortet til Kronborg Cup, som kan benyttes til udskrivning og manuel udfyldelse er klar her. Det skal afleveres på spillested inden første kamp.


Afvikling af kampe: Indledende kampe lørdag og niveauopdelt kampe søndag. Minimum 5 kampe over weekenden. Hele årgang spiller på samme spillested.

Deltagere: Drenge og piger årgang 2003 til 2012 samt piger årgang 2004-2011. Holdene spiller i 5,8 og 11 mandsrækker.


For yderligere info om turneringen - se mere på:

SPILLESTEDER

TURNERINGSSTRUKTUR

SPILLEREGLER

DISPENSATIONER

FØLG OS

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon

KONTAKT OS

NYHEDSBREV

© Powered by Nord Kommunikation ApS

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon