Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben
                
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben!
TILMELD HOLD

Transferskifte på formandsposten for KC-event

Efter 3 år som formand for KC-event takker Casper Gade af og spiller bolden videre til en ny mand på posten. Formandsposten overtages af Daniel Staugaard, der er ny bankdirektør i Danske Bank's Helsingør afdeling.

KC-event er Kronborg Cup's erhvervsforening, der er ansvarlig for at arrangere det årlige åbningsevent, men også kontakten til det lokale erhvervsliv og har til opgave at rekruttere nye samarbejdspartnere og sponsorer.

Daniel Staugaard er i sin fritid også optaget af fodbold, der enten bliver set i fjernsynet eller på sidelinjen, når han besøger de nordsjællandske fodboldbaner, hvor hans børn spiller kampe.

Den nye formand, Daniel Staugaard, ser frem til arbejdet med det lokale erhvervsliv og de frivillige i Kronborg Cup;

Jeg ser frem til at blive en del af Kronborg Cup og mærke alle de frivilliges engagement og foreningslivet, som Kronborg Cup er en del af. Vi vil som hovedsponsor fortsat bidrage til, at der kan sikres flere sponsorer til Kronborg Cup, og jeg glæder mig til at koble fodbold og erhverv i de netværk, jeg bevæger mig i".

Casper Gade ser tilbage på tre spændende år og er nu klar til at give anførerbindet for KC-event videre;

”Jeg vil gerne sige tak til alle de frivillige, der er omkring Kronborg Cup. Det har været sjovt at være med i maskinrummet i en så stor turnering for børn og unge, og samtidig har det været en stor fornøjelse at samarbejde med de lokale virksomheder, som trofast bakker op om foreningslivet og et event som Kronborg Cup".

Styregruppemedlem Henrik Svinggaard ser frem til samarbejdet med Daniel og takker samtidig Casper for samarbejdet;

Der skal lyde et stort tak til Casper for arbejdet i Kronborg Cup de sidste tre år. Specielt for afviklingen af vores hidtil største åbningsevent i 2019, men også for at fastholde og sikre nye sponsorer".

Er du også interesseret i at høre mere om mulighederne for at blive samarbejdspartner i Kronborg Cup, så læs mere her eller kontakt Daniel på tlf. 4512 4820 eller dasta@kronborgcup.dk

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621