Husk tilmeldingsfristen d. 13. juni!
2022 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
TILMELD HOLD

Tonsser til Kronborg Cup 2019

Nyt samarbejde giver unge fodboldspillere, på tværs af Skandinavien, mulighed for at deltage i Kronborg Cup i et sammensat Tonsser hold. Tonsser United deltager i Kronborg Cup 2019.

Kronborg Cup har indledt et samarbejde med Europas førende digitale netværk for fodboldspillere – Tonsser. Med over hele 830.000 brugere i hele Europa er app'en Tonsser en kæmpe platform for fodboldspillere og trænere. 

I år fokuserer Tonsser på skandinaviske talenter, da de stiller med et hold til Kronborg Cup 2019, rekrutteret på baggrund af brugere på Tonsser. Holdet vil bestå af U15-spillere fra Danmark, Sverige og Norge. 

Poul Carmes, Head Of Scouting i Tonsser, udtaler:

"Vi er glade for at indgå et partnerskab med Kronborg Cup. Det er vores første samarbejde med en skandinavisk fodboldturnering i Danmark, og vi glæder os til at rekruttere et Tonsser United hold ud af alle de talentfulde spillere, som bruger app'en i Danmark, Norge og Sverige".

Tonsser har tidligere prøvet at sammensætte et hold bestående af brugere til eliteturneringen Vinci Cup i Frankrig, men det er første gang, at det forsøges i Danmark:

Vi har tidligere sammensat et Tonsser United hold med franske spillere en elite turnering i Paris, hvor modstanderne hed Manchester City, PSG og FC Porto. Nu ser vi frem til at stille op til Kronborg Cup og åbne op for Tonsser United i Skandinavien".

Tonsser kan bruges som et digitalt udstillingsvindue, så brugerne kan gøre sig synlig overfor omverdenen og måske være så heldig at få opfyldt drømmescenariet - at blive opdaget af en større klub gennem app'en. Senest har Tonsser indgået en scouting aftale med Premier League klubben Huddersfield Town F.C.

Et digitalt fodboldunivers for unge fodboldspillere 

Tonsser er en app, der fungerer som en social platform og netværk for unge fodboldspillere. Tonsser kan betegnes som en kombination af LinkedIn og computerspillet Football Manager. I Tonsser kan hver fodboldspiller oprette en bruger, hvor de kan beskrive egne spidskompetencer på fodboldbanen, uploade billeder og video – herunder indsamle statistik over mål og oplæg.

I app'en kan spillerne holde styr på egne præstationer med en række data, blive bedømt af holdkammeraterne efter hver kamp og derudover blive klogere på kommende modstandere. Derudover kårer Tonsser hver uge ”team of the week” i app'en. 

Tonsser har senest åbnet op for funktion til trænere og klubber. Gennem data fra app'en kan klubberne og trænerne få adgang til statistik på egne ungdomsspillere og følge spillernes præstationer, der kan bidrage til feedback og udviklingen af holdet og de enkelte spillere. 

Inden for de senere år har Tonsser indgået samarbejde med Nike og været i dialog med store klubber som Manchester United, Arsenal, Chelsea, Borussia Dortmund og Ajax.

Henrik Hagstrøm fra KC-event:

"Tonsser samarbejder med store internationale fodboldklubber og sportsbrand. Det er derfor med stor glæde, at Tonsser har valgt Kronborg Cup, som deres første samarbejde med en skandinavisk turnering. Vi forsøger hele tiden at udvikle turneringen og hele oplevelsen omkring Kronborg Cup, og her er den digitale udvikling også noget, vi fokuserer på

Henrik Svinggaard fra Kronborg Cup styregruppe:

""Til Kronborg Cup 2019 vil vi forsøge at give en ny anderledes oplevelse. Hvert år har vi en række nye sportslige initiativer og i år, vil vi i U15 give mulighed for at samle et stærkt og talentfuldt hold på tværs af landegrænser”

Du kan læse mere om Tonsser på deres hjemmeside www.tonsser.com og downloade deres app.

Forrige Nyheder

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621