Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben
                
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2023 er åben!
TILMELD HOLD

Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er nu åben!

Velkommen til Kronborg Cup 2022 - det er med stor glæde, at vi kan invitere til næste års Kronborg Cup.

Kronborg Cup 2022 afholdes i uge 31 fra d. 5-7. august. Til Kronborg Cup får jeres hold en oplagt mulighed for at pudse formen af inden efterårets fodboldsæson for alvor går i gang.

"Efter to år med corona aflysninger er vi nu mere glade end nogensinde før, for at kunne åbne for tilmeldingen til Kronborg Cup", siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup.

Kronborg Cup er de sidste to år blevet aflyst, men der har allerede været stor interesse for næste års Kronborg Cup. De første hold har allerede tilmeldt sig næste års turnering og flere hold har tidligere i år valgt at flytte deres registrering fra 2021 til 2022.

Skal jeres hold deltage i 13. udgave af Kronborg Cup? Tilmeld jeres hold i linket nedenfor.

Indsæt tekst her

Se rækker, årgange samt priser for 2022. Vi gør opmærksom på, at I trygt kan booke allerede nu. Sidste frist for tilmelding og betaling er den 13. juni 2022 - så der er rigtig god tid, så I kan planlægge helt som normalt.

"Vi glæder os rigtig meget efter to år til at se glade børn og unge fodboldspillere tilbage på de 8 anlæg i Helsingør Kommune til en masse sjov og gode oplevelser. De har været savnet de sidste to år", siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding mv., så har vi samlet en FAQ med det mest stillede spørgsmål, ellers er I altid velkommen til at kontakte os på info@kronborgcup.dk eller i vores kontaktformular.

Vi glæder os til at se jer på de over 60 baner i Helsingør Kommune efter to år uden Kronborg Cup! Vi ses til Kronborg Cup 2022!

Tilmelding for 2022 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien. Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621