Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
2022 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
TILMELD HOLD

Tilmeldingen til Kronborg Cup 2021 er nu åben!

Velkommen til Kronborg Cup 2021 - det er med stor glæde, at vi kan invitere til næste års Kronborg Cup. Kronborg Cup 2021 afholdes i uge 31 fra d. 6-8. august. Til Kronborg Cup får jeres hold en oplagt mulighed for at pudse formen af inden efterårets fodboldsæson for alvor går i gang.

Sommerens turnering i år blev desværre aflyst pga. Covid-19 pandemien, men allerede efter åbningen af tilmeldingen er der stor interesse for næste års Kronborg Cup. De første hold har allerede tilmeldt sig næste års turnering og et antal hold har tidligere i år valgt at flytte deres registrering fra 2020 til 2021.

Vi arbejder allerede med planlægningen af Kronborg Cup 2021, hvor vi arbejder med forskellige scenarier for at være i stand til at gennemføre turneringen i overensstemmelse med de danske myndigheders anbefalinger, gældende regler og love.

Se rækker, årgange samt priser for 2021. Vi gør opmærksom på, at I trygt kan booke allerede nu. Sidste frist for tilmelding og betaling er den 14. juni 2021 - så der er rigtig god tid, så I kan planlægge helt som normalt.

"Vi glæder os rigtig meget til at se glade børn og unge fodboldspillere tilbage på de 8 anlæg i Helsingør Kommune til en masse sjov og gode oplevelser sammen. De har været savnet i år", siger Henrik Svinggaard, styregruppemedlem i Kronborg Cup.

Skal jeres hold deltage i 13. udgave af Kronborg Cup? Tilmeld jeres hold i linket nedenfor.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding mv., så har vi samlet en FAQ med det mest stillede spørgsmål, ellers er I altid velkommen til at kontakte os på info@kronborgcup.dk eller i vores kontaktformular.

Vi ser frem til 2021 med optimisme. Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding for 2021 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien.
Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621