Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
2021 TILMELDING ER ÅBEN
Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
TILMELD HOLD

Tilmeldingen til Kronborg Cup 2020 er nu åben!

Sjælland største fodboldstævne den 7.-9. august 2020 - den årlige fodboldturnering for drenge og piger. 

Kronborg Cup 2020 afholdes i uge 32 fra fredag d. 7. august til søndag d. 9. august 2020. Med deltagelse af mere end 7000 deltagere fra ca. 500 danske og internationale hold får du, og dit hold en oplagt mulighed for at pudse formen af inden efterårets fodboldturneringer for alvor går i gang. Det er underordnet om du er træner for et pige- eller drengehold i aldersgruppen mellem 8-17 år - Kronborg Cup har plads til alle.

Med Kronborg Slot som kulisse skydes stævnet i gang med et brag af et åbningsevent på Kulturhavnen i Helsingør med musik, underholdning, forskellige fodbold-konkurrencer og sportsaktiviteter. Soccer Skills Academy Denmark tilbyder gratis målmandstræning under ledelse af målmandsinstruktør Frederik Ingerslev. Frederik træner til daglig Lyngby’s elitemålmænd samt DBU´s talenter, og afsluttede i 2019 UEFA´s højeste målmandsinstruktøruddannelse (GA). Eller træn nye driblinger med licensuddannede instruktører fra Soccer Skills Academy Denmark. Samarbejdspartnere stiller op med spændende aktiviteter, som er med til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse. Festen slutter med en gigantisk åbningsmarch gennem Helsingør’s gader og afsluttes med en koncert på Kulturhavnen.

Kronborg Cup arrangeres af 8 fodboldklubber i Helsingør Kommune og kombinerer fodbold, sundhed, kultur og sjove oplevelser i ét STORT spændende event. De mange kampe afvikles på 8 toptrimmede fodboldanlæg i Helsingør Kommune med over 60 fodboldbaner, og de enkelte hold spiller alle kampe på samme fodboldanlæg hele weekenden.

Tilmelding

Online tilmelding via: www.kronborgcup.dk – sidste frist for tilmelding er søndag d. 14. juni 2020. 

OBS: Ved evt. venteliste kommer hold med overnatning forrest i køen. Hurtig tilmelding anbefales - vi plejer at blive udsolgt....

Skal jeres hold deltage i 13. udgave af Kronborg Cup? Tilmeld jeres hold her 

Læs mere i årets Kronborg Cup flyer her

Velkommen til Kronborg Cup 2020 - vi glæder os til at se jer!

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621