Husk tilmeldingsfristen d. 20. juni!
2022 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
TILMELD HOLD

Støt Kronborg Cup og flyt 2021 tilmelding til næste år

Vi har i år frem til april haft rekordmange tilmeldte hold fra ind- og udland – mange tak for opbakningen igen i år!

Derfor er det med stor beklagelse, at vi i sidste uge måtte annoncere, at dette års Kronborg Cup er aflyst som følge myndighedernes anvisninger ift. COVID-19. 

Nu vil vi gerne tilbyde allerede tilmeldte hold følgende muligheder vedr. deres tilmelding og indbetaling af tilmeldingsgebyr:

  1. Kronborg Cup flytter jeres tilmelding til 2021. Vi lader jeres tilmeldingsgebyr være, og I har dermed blot forudbetalt for deltagelse i Kronborg Cup 2021 (til 2020 pris) – og er allerede sikret plads til næste år, hvor vi kommer stærk tilbage. I skal ikke gøre noget, og vi flytter automatisk jeres tilmelding fra d. 16. maj 2020. 
  2. I trækker jeres hold i ProCup, og I får jeres tilmeldingsgebyr tilbagebetalt. Dette skal gøres senest d. 15.maj 2020. For danske hold oplys kontonummer til info@kronborgcup.dk og for udenlandske hold oplys IBAN SWIFT. 

Vi håber, at I vil bakke op om Kronborg Cup og gøre en kæmpe forskel ved at flytte tilmeldingen fra 2020 til Kronborg Cup 2021. På den måde vil I være med til at sikre, at vi kommer endnu stærkere igen i 2021 d. 6.-8. august.
Hvis I har spørgsmål ift. ovenstående og tilmeldingerne generelt, så er I meget velkommen til at kontakte os på info@kronborgcup.dk - vi vil forsøge at besvare jeres henvendelse så hurtigt som muligt.

Tilmelding for 2021 er åben

Over 560 tilmeldte hold fra hele verden.
Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621