Husk tilmeldingsfristen d. 13. juni!
2022 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
TILMELD HOLD

Spil streetbold med "Brizze"

Brian Brizze Mengel ogfodboldtricks.dk besøger åbningseventen til Kronborg Cup fredag d. 9. august på Helsingør Kulturhavn ved Kulturværftet. 

Kom og mød boldkunsteren Brizze og en række spillere fra fodboldtricks.dk kl. 13.00-17.00. Fra fodboldtricks.dk kan du møde Lasse Kalkar, Tobias Larsen og som nævnt Brian Brizze Mengel. 

Til åbningseventen vil der være mulighed for gratis at overvære og prøve:

- freestyle og panna workshops

- freestyle shows

- spil streetfodbold mod drengene

- og meget mere sjov og underholdning med fodbolden.

Brizze er Danmarksmester i fodboldtricks, landsholdsspiller på det danske futsal-landshold og har vundet DM i fodboldtricks 2 gange og blev top 10 i verden i 2010.

Brizze er ikke mindst kendt fra de sociale medier, hvor han er Danmarks største fodboldinfluencer med de sociale medier på især Instagram og Youtube med en dansk og international profil. Med 115.000 følgere på YouTube, 650.000 følgere på Facebook og over 700.000 på Instagram gør det Brizze til en af de mest populære trickspillere i hele Europa. 

Til åbningseventen vil han bl.a. vise verdensklasse fodboldtricks og dele ud af sin tekniske færdigheder og erfaringer fra futsal-verdenen. Der vil selvfølgelig også være mulighed for, at få en autograf og et billede sammen med "Brizze", Tobias og Lasse.

Her kan du få en lille forsmag på, hvad der er mulighed for at lære til åbningseventen: Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=TKGS-zQ4_84&feature=emb_title

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621