Søg

Deltag i årets Kronborg eCup

Opdateret: 27. mar. 2019

Er der nogle FIFA-elskere på jeres fodboldhold – så er Kronborg eCup noget for dem! E-sporten er i rivende udvikling og for andet år i træk kombineres det traditionelle fodboldspil med en virtuel fodboldturnering i Kronborg eCup!

Vi er glade for endnu engang at kunne invitere børn og unge i alderen 8 – 17 år til Kronborg eCup 2019 med plads til hele 128 deltagere. Dette store FIFA’19-event finder sted i flotte omgivelser på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, søndag d. 31. marts 2019. Kronborg eCup 2019 vil byde på indledende gruppespil med 4 spillere i hver gruppe og gruppevinderen vil kvalificere sig til knockout-kampene frem mod finalen. Som spiller er du sikret gruppekampe i et professionelt set-up og udstyr.

Tilmelding sker her. Pris 299 kr., hvis du booker inden d. 3.3.19 – herefter 399 kr. Danske Bank tilbyder desuden, som hovedsponsor, en voucher til mad og drikke til en værdi af 135 kr. til alle tilmeldte spillere. Derudover er der en Kronborg eCup NIKE t-shirt til alle spillere med i prisen til en værdi af 130 kr.

Kronborg eCup er en bredde FIFA-turnering, hvor alle, uanset niveau og erfaring er velkommen til en farverig og god omgang FIFA. Turneringen afholdes i FIFA19 på PlayStation 4 konsoller.

eKom og deltag til anden udgave af Kronborg eCup og vind rigtig fede præmier, og ikke mindst æren af at blive Kronborg eCup-mester! Kronborg eCup er en oplagt virtuel opvarmning til sommerens store fodboldturnering! Læs mere om turneringsform, program og se billeder fra sidste år mm. på www.kronborgecup.dk Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne søndag i Helsingør. Husk at der gratis adgang for tilskuere.

142 visninger

FØLG OS

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon

KONTAKT OS

NYHEDSBREV

© Powered by Nord Kommunikation ApS

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon