Søg

Bro skyder Kronborg Cup 2019 i gang

Musikeren Bro spiller op til fest til Kronborg Cup 2019 åbningsevent, fredag d. 9. august kl. 18.00. Man kender Bro fra sangene Sydpå, Hvor er du bro? og Er Nettet Nede?, der til sammen har over 15 mio. afspilninger på YouTube og over 34 mio. streams på Spotify.

Bro er lige nu en af Danmarks mest populære musikere med flere mio. af afspilninger og over hundrede tusinde følgere på de sociale medier. Du kender ham fra 2016, hvor han stormede ind på hitlisterne med debutsinglen "Hvor Er Du Bro", og med mere end 15 mio. streams på Spotify, løb Bro med årets sommerhit – og det blev ikke sidste gang! Et hæsblæsende 2018 blev kickstartet med den officielle Paradise Hotel sang, ”Sydpå”. ”Sydpå” gik #1 herhjemme og forblev på toppen i over 2 måneder. Da 2018 var omme var det sågar årets mest streamede sang i Danmark. Igen i år er det Bro, der står bag den officielle Paradise Hotel sang, når han skruer op for de løsslupne forårsvibes med singlen, ”Døgnrytme”. Gratis entré til koncert og åbningsevent Koncerten starter kl. 18.00 og efter koncerten vil der være meet and greet, for så mange som muligt, hvor man kan få en selfie eller en autograf af Bro. Der er gratis entré til koncerten - også for ikke-Kronborg Cup deltagere - så tag venner og familie med ned og hør musik på Kulturhavnen. Casper Gade formand for KC-event ser frem til koncerten og åbningseventen: Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Bro som årets kunstner til Kronborg Cup's åbning på Helsingør Kulturhavn. Han er populær blandt de unge, så vi glæder os til at han skal skyde Kronborg Cup 2019 i gang med et brag af en fest. Det er en koncert, der er fri entré til for alle i byen - det er vigtigt for Kronborg Cup, at det også bliver en festdag for hele byen". Du kan læse mere om årets åbningsevent her. Programmet bliver offentliggjort snarest og vil blive opdateret løbende.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag d. 9. august. Vi glæder os til et brag af en fest til Kronborg Cup's åbningsevent!.

972 visninger

FØLG OS

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon

KONTAKT OS

NYHEDSBREV

© Powered by Nord Kommunikation ApS

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon