OVERNATNING 

Fælles fodboldture er en fantastisk mulighed for at styrke sammenholdet og kammeratskabet på holdet og på tværs af holdene i jeres klub. Kronborg Cup har flere rigtig gode overnatningsmuligheder efter eget ønske og i god kvalitet, samt fuld forplejning fra fredag aften til søndag middag. Kronborg Cup har rammerne klar til jeres holdtur henover weekenden.
Til Kronborg Cup tilbyder vi følgende former for overnatning til deltagere og tilskuere: 

    - i eget klasselokale eller i fælles hal med andre hold - klik her

Alle overnatningsmuligheder inkluderer åbningsarrangement, Kronborg Cup t-shirt og helpension.
 

Helpension for overnattende 
Som indkvarteret på et af Kronborg Cups overnatningsfaciliteter (skole, hotel, ferieby og vandrerhjem) er der i prisen inkluderet helpension (aftensmad fredag, tre måltider lørdag og morgenmad samt frokost søndag). Frokost indtages på spillested, øvrige måltider på overnatningssted. 

Bestilling af overnatning
Bestilling af overnatning vælges i forbindelse med online tilmelding. Hvis du er forældre og tilskuer, så skriv en mail til info@kronborgcup.dk for bestilling. 

Depositum
Der skal betales 1.500 kr. pr. hold i depositum ved bestilling af indkvartering - gælder alle typer overnatning. Depositum tilbagebetales, hvis indkvarteringssted er afleveret korrekt og i ordentlig stand. 

Der skal ved online tilmelding oplyses:

Danske hold: bankoplystninger registrerings nr. 1551 og konto nr. 0010812283. 
Udenlandske hold - IBAN nr.: DK1130000010812283 og BIC (SWIFT-adresse): DABADKKK.

Betalingsbetingelser og afbud
Betalingsfrist for alle typer indkvartering:
Betaling
senest fredag d. 26 juni 2020.


Ved afbestilling af indkvartering (skole, vandrerhjem, feriehytte eller camping), t-shirt, bustransport og bespisning m.v. efter d. 5. juli 2020, tilbagebetales 50% - skal der betales 50% af indkvarteringsprisen. Ved afbestilling efter efter d. 24. juli 2020, vil der ikke ske tilbagebetaling af nogen art.

Generelle informationer om indkvartering
For at give alle deltagere den bedst mulige oplevelse under Kronborg Cup er det vigtigt, at I registrerer jeres oplysninger med information om total antal personer pr. hold, information om holdet selv står for transporten under Kronborg Cup, eller ønsker at købe bustransport, samt information om allergi i forhold til forplejningen. 
Mindst én ansvarlig leder over 18 år skal bo sammen med spillerne.

 

Bustransport
Som indkvarteret til Kronborg Cup har I mulighed for at tilkøbe transport med Kronborg Cup-busser mellem holdets indkvarteringssted og spillestedet. Du kan læse mere om bustransport her.

FØLG OS

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon

KONTAKT OS

NYHEDSBREV

© Powered by Nord Kommunikation ApS

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon