VELKOMMEN TIL
KRONBORG CUP

Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – i dag Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i uge 32.

Det er underordnet om du er træner for et pige- eller drengehold, eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle. Kronborg Cup har siden starten i 2008 været en træningsturnering med god sportslig afvikling, der forbereder de deltagende hold til efterårssæsonen. De enkelte hold og årgange spiller på samme fodboldanlæg hele weekenden. De mange kampe afvikles på over 50 toptrimmet fodboldbaner på Helsingør Kommunes fodboldanlæg.

Kronborg Cup er et samarbejde mellem 8 lokale fodboldklubber i Helsingør Kommune: Snekkersten IF, Hornbæk IF, Espergærde IF, Helsingør IF, Borsholm Skibstrup IF, Frem Hellebæk, Tikøb IF og Kvistgård IF. Kronborg Cup afvikles udelukkende af frivillige fra de arrangerende klubber med hjælp fra lokalmiljøet – i 2018 med 700 frivillige. Overskuddet fra Kronborg Cup går tilbage til ungdomsafdelingerne i arrangørklubberne bag turneringen.

 

I turnerings første år, i 2008, deltog 20 hold og ingen hold var indkvarteret. Året efter steg antallet af deltagende hold til 75, hvoraf 12 hold var indkvarteret – siden er udviklingen af Kronborg Cup kun gået én vej! I 209 deltog 540 danske og internationale hold og ca. 2300 spillere og ledere var indkvarteret rundt omkring i byen – et antal, der gør Kronborg Cup til Helsingør Kommunes største sportsbegivenhed, samt Sjællands største fodboldturnering. Kronborg Cup har de seneste år haft hold fra hele Danmark, USA, England, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

 

Kronborg Cup arbejder ud fra konceptet ”Sund Kost”, som udelukker slik, sodavand og pomfritter m.m. under turneringen på idrætsanlæggene. Der sælges derimod sund og nærende mad og drikke. Måltiderne under indkvarteringen følger det sunde koncept. Alt dette er for at skabe den bedste ramme for de unge fodboldspillere, så de præsterer bedst muligt på en sund omgang energi.

 

Med Kronborg Slot som kulisse, starter stævnet med et brag af et åbningsevent på Kulturhavnen i Helsingør. Musik, underholdning og forskellige fodboldkonkurrencer, i samarbejde med sponsorere og samarbejdspartnere, gør dagen til en uforglemmelig oplevelse. Festen slutter med en stor åbningsmarch gennem Helsingør's historiske gader for alle de deltagende hold fra Danmark og udlandet – en stor oplevelse for deltagerne ved Kronborg Cup.

 

Vi glæder os til at se jer!

SPONSORER
SAMARBEJDSKLUBBER

FØLG OS

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon

KONTAKT OS

NYHEDSBREV

© Powered by Nord Kommunikation ApS

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon