Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
2021 TILMELDING ER ÅBEN
Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
TILMELD HOLD

Nyt rekordår ved Kronborg Cup 2019

Tilmeldingsfristen til Kronborg Cup 2019 er nu passeret, og intet mindre end over 560 drenge- og pigehold, inkl. venteliste, er tilmeldt ved dette års Kronborg Cup! Aldrig før har så mange hold været tilmeldt turneringen. 

Der var for alvor fart på tilmeldingerne den sidste måned op til deadline for tilmelding. Den sidste måned modtog vi mere end 175 holdtilmeldinger.

Der arbejdes lige nu på at optimere turneringsplanen og banefordelingerne, så meget som muligt, så flest mulige hold kan komme med. Lige nu er flere end 500 hold pt. klar til kamp. Der er stadig enkelte rækker, hvor der er ledige pladser - så skynd jer at tilmelde hold dér, hvis I vil med! Turneringsplanen vil være klar senest d. 21. juli. 

Det skaber stor glæde hos Henrik Svinggaard fra Kronborg Cup sekretariatet: 

"Vi er rigtig glade for den meget store tilgang i hold til Kronborg Cup. Det er ny rekord med hold, og det er også godt at se flere udenlandske hold og pigehold i år". 

"Der er en del hold på venteliste lige nu, som vi forsøger at få fordelt ud bedst muligt, så flest mulig kan deltage i årets turnering. Der bliver spillet på over 50 fodboldbaner i løbet af weekenden, så det er simpelthen fordi, vi ikke har flere ledige baner". 

Stor udenlandsk interesse og udsolgt på flere indkvarteringssteder

Det er ikke kun det samlede antal tilmeldte hold, der slår rekord i år. Også antallet af udenlandske hold er rekordhøjt i år. 73 udenlandske drenge- og pigehold fra Sverige, Norge og Finland har meldt deres ankomst til turneringen i Helsingør Kommune.

Det er specielt antallet af finske hold, som har været med til at trække antallet op i år. Hele 15 finske hold fra 7 klubber vil løbe rundt på anlæggene i løbet af weekenden sammen med 5 norske og 53 svenske hold. Aldrig før har der været så mange finske hold med som i år.

I år er både Helsingør Vandrerhjem og Helsingør Ferieby fuld booket med Kronborg Cup deltagere. Også Konventum er godt fyldt op med Kronborg Cup deltagere. I alt er flere end 2.100 spillere, trænere og ledere indkvarteret på alle indkvarteringssteder til Kronborg Cup - hvilket er ny rekord for den nu 12. årige fodboldturnering.

Følg med her på siden de kommende dage og uger, hvor programmet for åbningseventen vil blive offentliggjort, og husk at det er muligt at booke forældreindkvartering til fordelagtige priser her på hjemmesiden.

Velkommen til Kronborg Cup 2019 - vi glæder os til at se jer!

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621